Правят римейк на „Мръсни танци”

2012-04-08 17:38:00
Правят римейк на „Мръсни танци”
Снимка: Dirtydancing.com

Сценаристът на комедийния сериал „Клуб „Веселие” е бил нает за написването на сценарий за римейк на емблематичния романтичен мюзикъл от 1987 г. „Мръсни танци”, пише сп. “Variety”.

 

Слуховете гласят, че босовете на компанията “Lionsgate” са се свързали с Брад Фалчък с предложението да работи върху подготвяния от тях римейк на лентата, в която преди две десетилетия изгряха Патрик Суейзи и Дженифър Грей.

 

 

За режисьор на предстоящия филм е спряган Кени Ортега, който е бил хореограф на оригиналната лента. Продуцент ще бъде Дебра Мартин Чейс, създала „Дневниците на принцесата”. Ортега и Чейс ще бъдат подпомагани в дейността им от Елинор Бергщайн – главен сценарист на оригиналния мюзикъл.

 

Очаква се в римейка на „Мръсни танци” да бъдат включени емблематични музикални парчета от 60-те години на миналия век. Наред с тях ще бъдат представени и някои нови песни, създадени специално за филма.

 

Все още не е ясно кои ще са главните актьори в лентата. Очаква се обаче тя да се появи на големия екран още през следващото лято.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
arsenalllbaby
преди 12 години

Не си представям как някой ще изиграе ролята на Патрик Суейзи.. Само да не развалят класиката...

teta
преди 12 години

оригинала си е оригинал, колкото и да се опитват филма няма да е кой знае какво


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия