Кои са най-необходимите неща, когато ще пътуваш за 1-2 дни [за момичета]

2016-08-22 19:31:00
Кои са най-необходимите неща, когато ще пътуваш за 1-2 дни [за момичета]
Снимка: iStock

Предстои ти двудневно пътуване и седиш пред куфара, чудейки се какво да сложиш в него, така че да имаш всичко необходимо, но и не много излишни неща. Като за начало е важно куфарът ти да бъде малък, защото колкото по-голям е, толкова повече неща ще сложиш в него, като голяма част от тях ще са напълно излишни.

 

Ако остават няколко дни до пътуването, имаш предостатъчно време, за да си направиш списък с нещата, които ще вземеш със себе си. По този начин не рискуваш да забравиш нещо важно. Всеки път, когато се сещаш за някоя дреха, аксесоар или друго нещо, което искаш да вземеш, го добавяй към списъка.

 

Ние ти предлагаме един кратък списък с неща, които са ти нужни за едно двудневно пътуване:

 

Удобен и практичен сутиен – момичетата знаят, че ситуенът е важен и не бива да се пренебрегва моделът му, дори когато става въпрос за кратко пътуване. Със сигурност имаш сутиени, които носиш само при специални поводи, както и такива, с които се чувстваш адски комфортно. Виж какви дрехи ще вземеш със себе си и ако най-удобният ти сутиен си отива с тях, сложи го в багажа (или направо пътувай с него, за да не заема излишно място).

 

 

Бельо – може да отсъстваш от дома си само една нощ, но това не означава, че трябва да занемаряваш хигиената си. Затова си вземи 1-2 чифта гащи със себе си. Един чифт, разбира се, ти е напълно достатъчен, но е добре да бъдеш подготвен, ако ваканцията ти се удължи с още една нощ, например.

 

Неутрални обувки – маратонките се връзват на много дрехи, но все пак има и такива, които някак си не седят ОК със спортни обувки. За да не мъкнеш по един чифт обувки за всеки тоалет, вземи със себе си красиви пантофки, които си отиват с всяка твоя дреха.

 

Връхна дреха – дори да отиваш на топло място, по-добре вземи със себе си нещо връхно, особено ако често ти е студено.

 

Клъч – той е малък и ще ти бъде удобно да го прибереш както в ежедневната си дамска чанта, така и направо в куфара. Ще ти бъде изключително полезен, ако носиш официални дрехи със себе си. В противен случай ти е напълно излишен.

 

Вечерна рокля – разбира се, че не става въпрос за нещо супер официално. По-скоро вземи със себе си любимата си черна рокличка, която е подходяща за всякакви поводи.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия