Какви подаръци да подариш

2015-12-18 16:30:00
Какви подаръци да подариш
Снимка: freedigitalphotos.net

Празниците почти наближават и в момента сигурно си в разгара на купуването на подаръци за близките. Ето няколко съвета какви подаръци да им подариш, за да ги зарадваш.

 

Когато купуваш подарък за близките си, не гледай само цената. Не е необходимо да купиш най-скъпото, може да бъде нещо малко, но то ще зарадва получателя. Особено ако това е майка ти, която ще бъде трогната най-вече от самия жест. Обърни повече внимание на опаковката. Една от най-модерните тенденции тази година са комбинираните опаковки. Те се правят с опаковъчна хартия, върху която допълнително се слага красива цветна мрежа. Черешката на тортата обаче е картичката. Тя трябва да бъде индивидуална за всеки. Напиши няколко думи за всеки поотделно и близките ти ще бъдат поласкани от отделеното внимание и хубавите редове, които си им посветил/а.

 

 

Подарък за него. Тези подаръци изискват най-много енергия и мисъл. Важното тук е да се съобразиш със същността му и с вкусовете му. Винаги можеш да му купиш някаква дреха, но това надали ще го зарадва. Всъщност ще му направи лошо впечатление, защото е доста обикновен подарък и хората купуват това, когато не знаят какво друго да вземат. Момчетата са като децата – радват се на играчки. Подари му някакъв аксесоар, свързан с любимото му занимание. Ако пък двамата сте прекалено заети и напоследък прекарвате по-малко време заедно, може да му подариш нещо, което включва и двама ви – ваучер за танци или билети за театър/кино. Това ще бъде прекрасна възможност да прекарате време заедно, забавлявайки се и откъсвайки се за малко от ежедневието.

 

Подарък за нея. Тук също изборът не е лесен, а зависи от типа момиче. Винаги можеш да ѝ купиш красиво бижу, въпреки че е малко клиширано. Но пък ако е хубаво и знаеш, че ще я зарадва – направи го. Друг вариант е да ѝ подариш двудневна почивка с осигурени СПА процедури или просто почивка за уикенда. Това е страхотен начин да се усамотите и да прекарате време заедно. Ще бъде доста сладко и  закачливо да ѝ вземеш секси бельо. Но внимавай със сутиена, защото всяка жена носи различен вид чашка. Затова най-добре купи секси нощница.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия