Как да разбереш, че най-добрата ти приятелка вече не е такавa [част първа]

2015-11-05 14:02:00
Как да разбереш, че най-добрата ти приятелка вече не е такавa [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки от нас има онази най-добра приятелка, с която споделя всички моменти в живота си – купони, любовни неволи, проблеми с родителите и т.н. Тя е неизменна част от живота ти, винаги те разбира и остава най-близката ти приятелка през тийнейджърските години. Да, обаче идва момент, в който спирате да бъдете толкова близки. Понякога без причина, понякога разстоянието ви разделя, след като завършите гимназия, тъй като всеки поема по пътя си, просто не си допадате вече или едната от вас се омъжва. Няма значение причината, но вече не е същото. Ето знаците, които показват, че с най-добрата ти приятелка вече не сте толкова близки.

 

 

Не се срещате толкова често. Преди прекарвахте по цели дни заедно, ходехте си на гости, а сега се виждате едва по два пъти (максимум) на седмица. Причината може да бъде смяна на средата или защото живеете вече в различни градове/държави. Да, нищо не е същото, но не се отчайвай – говорете си по Скайп. Ако наистина искате да останете близки, можете, въпреки голямото разстояние.

 

Вече не си пишете. Разстоянието не е извинение. Днес мнозинството млади хора прекарват доста голяма част от времето си в социалните мрежи. Причината е именно това, да си пишат с близки и приятели. Така че ако не си пишете е, защото не искате. Не винаги е необходим физическият контакт, за да останете близки.

 

Учите в една сграда, но спряхте да се чувате и когато се срещнете само се поздравявате. Най-вероятно това е индикация, че вече не сте си толкова нужни и просто отношенията ви са се изчерпали. Също така е възможно и да има друга причина за тази отдалеченост. Поговорете си.

 

Фейсбук знае за нея повече, отколкото ти. Тя качва снимки от екскурзията, на която нямаше представа, че е отишла? Излиза с ново момче, за което ти дори не знаеш, че съществува? Да, тя вече не е най-добрата ти приятелка.

 

Споделя тайните си с други хора. Предполага се, че най-добрите приятелки знаят всичко една за друга и си разказват това, което никой друг не знае за тях. Но ако виждаш, че тя вече общува с други момичета много повече отколкото с теб, а ти също изпадаш в сладки приказки и фамилиарничене с други момичета, значи най-вероятно нямате вече нужда една от друга.  

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
binka92
преди 8 години

Или просто е с бившото ни гадже.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия