Признаците, които показват, че най-добрата ти приятелка е предателка

2015-06-10 18:56:00
Признаците, които показват, че най-добрата ти приятелка е предателка
Снимка: freedigitalphotos.net

Приятелите са нещо, което трябва да цениш. Те се нареждат по важност със семейството и наистина трябва да ги цениш. Но проблемът е, че не винаги хората са искрени. Има тийнейджъри, които са случили на приятели и са щастливи с тях. Но има и такива, които твърдят, че истинско приятелство няма. Истината е някъде по средата, защото винаги може да се окаже, че някой от приятелите не е съвсем искрен с теб. Как да разбереш, че най-добрата ти приятелка, всъщност е предателка?

 

Заглежда се по гаджето ти. Това е явен признак, че нещо не е наред и е изпитание за приятелството ви. Всъщност, това, че тя си пада по гаджето ти не е нещо толкова ужасно. Човек не може да контролира чувствата си и не избира в кого да се влюби. Проблемът е, ако тя целенасочено се опитва да ви раздели или плете интриги зад гърба ти. Това вече е съвсем различно отношение. Ако се окаже, че наистина го харесва, но е способна да не го показва и да не прави нищо, значи наистина те уважава.

 

 

Злослови срещу теб. Дочуваш, че за теб се носят слухове. Постепенно разбираш кой ги пуска и какво се случва зад  гърба ти. Всички улики водят към най-добрата ти приятелка, която уж винаги е до теб и те подкрепя, но когато не сте заедно, всичко се обърква. Определено нямаш нужда от такъв човек до себе си.

 

Имаш спешна нужда от помощ. Приятелите трябва да са жертвоготовни и да бъдат загрижени един за друг. Имаш нужда от нещо и не можеш да се справиш сама. Няма значение дали искаш да те придружи при гинеколога, нужни са ти пари назаем или домашния ти любимец е болен и трябва да го заведеш на ветеринар. Приятелката ти си намира оправдание и не идва, а ти знаеш, че тя не е заета в момента.

 

Тя е единственият човек, който знае конкретна твоя тайна. Оказва се, че и други ваши близки хора са я научили от някъде. Ти си сигурна, че никога не си споделяла това с друг човек. Определено това момиче не може да си мълчи и явно разказва личните ти истории и пред други хора. Време е да си помислиш дали това е честно и е признак на истинско приятелство.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия