Вещите, които трябва да изхвърлиш от стаята си

2015-04-02 15:59:00
Вещите, които трябва да изхвърлиш от стаята си
Снимка: thinkstockphotos.com

За да се чувстваш добре в стаята си, тя трябва да бъде уютна и подредена. Има неща, които ти пречат и е хубаво да ги махнеш от нея, за да може да си отпочиваш максимално добре, когато си си вкъщи. Виж кои са вещите, от които трябва да се отървеш:

 

Семейни снимки – сигурно ще ти се стори странно, но психолозите са на мнение, че снимките на твоите родители не са подходящи за стаята ти, особено ако вече живееш без твоите родители. Спалнята е място, което трябва да принадлежи само на теб и твоето гадже. Затова не е хубаво да присъстват други хора в него, макар и това да са родителите ти.

 

 

Възглавници – жените обичат да трупат голям брой възглавници на леглото си. Може да ти се струва сладко и да ти харесва, но според фън шуй по този начин блокираш потока на положителна енергия в стаята си.

 

Техника – няма спор, много е удобно да си легнеш в леглото и да гледаш теливизия или да сърфираш в интернет. Удобно е, но таблетите, лаптопите, телевизорите и смартфоните излъчват вредна енергия, която оказва негативно влияние върху съня. Затова е добре да спреш да гледаш телевизия поне два часа преди сън и да нямаш излишна техника в стаята.

 

Огледало – може да имаш огледало, но то не бива да бъде срещу леглото, защото според фън шуй срещу него не бива да има никакви отразяващи повърхности, понеже това води до влошаване качеството на сън.

 

Вещи – няма как стаята ти да е празна, разбира се, но трябва да се отървеш от вредния навик да трупаш излишни вещи под леглото. Пространството отдолу трябва да е празно, в противен случай това може да доведе до влошаване на отношенията между теб и половинката ти. Леглата с вградени шкафове също не са добра идея.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия