Как да си направиш готин купон за рождения ден, ако нямаш пари

2016-05-20 15:01:00
Как да си направиш готин купон за рождения ден, ако нямаш пари
Снимка: thinkstockphotos.com

Купоните с приятели винаги са забавни, а след години си спомняме с умиление колко хубаво сме си прекарали най-безгрижните години. Проблемът на много тийнейджъри е липсата на финанси, за да организират купон за рождения си ден, например. В тези години ни се излиза, забавлява ни се, имаме много време и малко грижи, но финансите ни зависят изцяло от родителите. Това е неприятно, когато искаме да си организираме парти за рождения ден, а нямаме как да го осъществим, заради пари. Сега ще ви дадем няколко идеи как да си направите купон без да харчите много пари.

 

Домашно парти. Това винаги е по-евтин вариант, отколкото заведение. Ако съберете приятели в кръчма, бар или дискотека, ще похарчите много пари, а има възможност и да ви излъжат в сметката. Събирането у вас ще излезе по-евтино, защото изцяло вие ще решите какво да е менюто. Когато познавате добре приятелите си, знаете какво обичат да хапват и пият. Така лесно ще решите какво да напазарувате и ще минете с много по-малко пари, отколкото в заведение.

 

 

Ако у вас няма как да съберете компанията си, защо не организирате нещо извън града? Понякога родителите не са съгласни да се организират такива купони. Ако вие или някой близък ваш приятел има вила извън града, опитайте да организирате партито там. Ще е много по-забавно, защото ще можете да преспите в къщата и ще се забавлявате цяла нощ.

 

Навън. Друг вариант е да си направите купона на пейка. Ако нямате подходящо място, на което да се съберете, просто идете в парка. Важно е с какви хора сте, а не къде сте се събрали. Можете да си направите незабравим рожден ден, дори на полянка, пейка или беседка. Купете пластмасови чаши и бира. Това ще ви излезе евтино, а приятелите ви ще са щастливи, че сте ги уважили. Разбира се, това зависи и от климатичните условия.

 

Без подаръци. Можете да съберете приятели в заведение с уговорката да си платят сметката, но да не ви подаряват подаръци. Това е идеален вариант, ако нямате финанси, а не можете да поканите тайфата у вас. Така ще е лесно за тях, защото няма да се чудят какво да ви подарят. Вие пък няма да се притеснявате дали ще ви стигнат парите.

 

На плажа. Ако имате късмета да сте родени през лятото, защо не отпразнувате рождения си ден на плажа. Морето с приятели е винаги забавно и приятно, остават много спомени. Не е нужно да се събирате в скъпа дискотека или кръчма, когато наблизо имате плаж. Изчакайте да се стъмни, направете си нощно къпане, пуснете си малко музика и се отдайте на разпускане. Със сигурност ще е незабравимо.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия