Изложението Education UK ни очаква в София на 3 ноември

2013-11-02 15:57:00
Изложението Education UK ни очаква в София на 3 ноември
Снимка: sxc.hu

Ако планираш да търсиш шанса си далеч от родните граници, ако за теб е важно да имаш добро образование и не смяташ да се опираш само на късмета, то изложението Education UK е точно за теб. Чрез него ще можеш да придобиеш необходимата ти информация за британското образование.

 

 

Изложението ще се проведе на 3 ноември, като организаторите са предвидили онлайн излъчване на презентации на всеки един от университетите от изложението, можем да гледаме на първи и втори ноември. Програмата за деня започва от 10.30 часа, но дори и да ги пропуснем, или пък просто да искаме да ги гледаме отново, ще можем да намерим записите в канала на Британски съвет в YouTube.

 

След презентациите на трети ноември (неделя) в хотел Шератон от 11 до 18 часа ще се проведе и самото изложение, на което всеки един, който смята да продължи образованието си във Великобритания ще има възможността да попита за всички детайли, които го интересуват. Изложението ще осигури на участниците индивидуални срещи с 30 британски университета и 3 много важни институции при кандидатстването за обучение в Обединеното кралство—Британски съвет, службата UCAS и теста IELTS.

 

Съветваме ви да не пропускате шанса да получите информация от първоизточника, защото чрез нея ще можете реално да прецените ситуацията и да направите най-правилният избор. Друг факт, който не е за пренебрегване е, че на събитието ще има представители на UCAS (Universities Central Council on Admissions) - това е службата, чрез която се кандидатства за всички бакалавърски програми в Обединеното кралство.

 

Education UK, даващо подробна и изчерпателна информация за възможностите за образование във Великобритания, се организира от Британски съвет — международната организация на Обединеното кралство за образователни възможности и културни връзки, в партньорство с Посолството на Великобритания в София.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия