Има начин да научите чужд език напълно безплатно

2013-09-11 23:17:00
Има начин да научите чужд език напълно безплатно
Снимка: Dreamstime

На някои хора определено им се отдават чуждите езици, докато други трябва да положат неимоверни усилия, за да проговорят на език, различен от родния им. А и не всеки смята, че е нужно да се развива в тази насока. В днешно време обаче да не знаеш чужд език е голям минус. Почти няма работа, при която да не се изисква поне английски. Втори чужд език е вече нещо нормално, а трети се смята за бонус.

 

Защо хората не учат чужд език?

 

Ако решите да направите анкета, ще установите, че повечето хора не се записват на курс по чужд език, защото нямат достатъчно време и финансови средства. Учениците имат възможността да научават нови неща безплатно в училище, но колко от тях полагат усилия и колко от тях имат учители, които наистина си вършат съвестно работата и се стараят те да проговорят чужд език?

 

 

Ако сте от хората, които имат желание, но нямат възможност, то Open culture ще ви бъда от полза. Това е сайт, който помага на желаещите да научат чужд език, като свалят напълно безплатно речници и аудиокниги. На разположение са електронни книги, интересни видео клипове и безплатни сертификационни курсове.

 

Също така в сайта ще намерите и безплатни курсове по история, биология, физика, икономика и други. Ще имате възможността да гледате интересни документални филми, които ще ви помогнат да упражните наученото до момента.

 

Всеки желаещ може да си създаде профил, ако има желание. Услугите на сайта може да се ползват и без акаунт, но така няма да имате възможност да запазвате това, върху което сте работили последно.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
PaperMoon
преди 10 години

Звучи интересно! Надявам се сайта да е ползотворен, ще го разгледам! Благодаря ви :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия