Днес УНСС обяви първото класиране за кандидат-студентите

2012-07-20 16:13:00
Днес УНСС обяви първото класиране за кандидат-студентите
Снимка: unwe.acad.bg

УНСС обяви три дни по-рано първото класиране на кандидат-студенти и на резервите, съобщиха от ръководството. Резултатите са качени в сайта на университета, изпратени са със SMS до тези, които са пожелали тази опция и са залепени на „стената на плача“.

 

От 24 август (петък) до 28 август (вторник) е срокът за потвърждаване или записване на класираните студенти и за потвърждаване на резервите.

 

 

Най-висок е балът в направление „Финанси, счетоводство и контрол“ - 28.37 при максимален 30.00. На второ място е „Социология“ с бал 27.41, на трето е „Администрация и управление“ - 26.38, а направлението с най-много специалности „Икономика и бизнес“ е на четвърто място с бал 26.00.

 

Най-високите минимални балове при максимален 36.00 са в „Икономика с чуждоезиково обучение“ - 34.63, „Право“ - 33.13, „Икономика с преподаване на английски език“ - 33.04 и „Политически науки“ с 32.48.

 

Най-желаното направление тази година е „Финанси, счетоводство и контрол“, на второ място е „Право“ и на трето „Икономика и бизнес“.

 

Второ класиране в УНСС ще бъде обявено на 31 юли (вторник).

 

Обучението в специалностите „Бизнес информатика“, „Маркетинг и стратегическо планиране“, „Икономика“, „Финанси и счетоводство“ и „МИО“ е изцяло на английски език.

 

Тази година в УНСС ще бъдат приети 3914 студенти, като от тях 3494 ще са в редовна форма на обучение, 300 в дистанционна форма на обучение в София, което се прави за пръв път тази година и 120 в Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково.

 

Успех на всички кандидат-студенти! :)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия