Летни свалки и забавление

2012-06-26 12:43:00
Летни свалки и забавление
Снимка: Reuters

Лятото тепърва започва и повечето от вас сигурно вече плануват къде и с кого ще ходят на море. А всеки знае, че най-много свалки има именно на плажната ивица. Ако сте от необвързаните, то определено ще преживеете поне няколко флирта, а ако си имате половинка, то пак има начини да изживеете романтични и готини моменти.

 

Игри и забавление

 

На плажа може да играете доста игри – волейбол, футбол, фризби и т.н. Разбира се, че може да заложите и на мързеливи игри под дебелата сянка на чадъра – белот, сантасе, скрабъл и т.н. Важното е да се забавлявате и да се чувствате добре.

 

Ако сте две момчета/две момичета и сте си харесали някое момиче/момче, вземете тесте карти или друга игра и им предложете да се присъединят. Така ще имате тема за разговор и лесно ще се сприятелите. Възможно е това да е вашата лятна свалка, която да прерасне в сериозна връзка.

 

 

Пикник

 

Може да си направите пикник както на морето, така и на някоя зелена полянка. Съберете се тайфата, вземете хапване и пийване и отидете да релаксирате и да се забавлявате. Сигурно ще има и други млади хора, с които може да се запознаете, а с някои от тях и да си допаднете.

 

Разходка в планината

 

За съжаление, лифтовете на Витоша не работят и тази идея не се нрави на мързеливците. Е, не е нужно да стигате до Черни връх, за да казвате, че сте били на планина. Има доста по-ниски и красиви местенца, които може да посетите, както на Витоша, така и в друга планина. А определено не е лошо изживяване да си с гаджето на някоя полянка и да се прегръщате, целувате ...

 

Басейн

 

Не е нужно човек да ходи на море, за да се пече, да плува и да се забавлява. Има много басейни, които ще задоволяват нуждата ви от събиране на тен и плуване. Единственото, което ви трябва са няколко приятели, бански, плажна кърпа и слънцезащитно олио. А по басейните е пълно с красиви момичета.

 

Мини екскурзия

 

През лятото е голям кеф да се пътува въпреки жегата. Около града/селото, в което живеете, определено има други населени места/забележителности, които си заслужава да видите. Посетете ги, направете си снимки за спомен и обогатете културата си. Колкото повече се разхожда човек, толкова по-голям е шансът да се запознае с нови хора и да открие любовта на живота си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия