Причините, заради които е готино да имаш сестра [за момичета]

2016-11-18 12:29:00
Причините, заради които е готино да имаш сестра [за момичета]
Снимка: iStock

Да имаш сестра е богатство! Надяваме се, че си от момичетата, които осъзнават това! Виж кои са предимствата да не си единственото момиченце на мама и тати:

 

Предимство №1 – Сестра ти те защитава, когато имаш нужда

Във всяко семейство се случва от време на време да има семейна драма или пък просто да влезеш в спор с някой от родителите си. В този момент сестра ти идва на помощ, казва точно това, което трябва и двете успявате да се справите с положението.

 

Предимство №2 – Винаги иска най-доброто за теб

Дори сестра ти да ти каже нещо, което те вбесява, ти знаеш, че го прави, защото ти мисли доброто. Когато най-добрата ти приятелка ти каже, че гаджето ти не е подходящо за теб, ти може да си помислиш, че тя ревнува и го иска за себе си. Ако обаче същото нещо го каже сестра ти, ти ще знаеш, че това е истината, колкото и да не ти се иска да я приемеш.

 

 

Предимство №3 – Тя ще бъде твоята най-добра приятелка ЗАВИНАГИ

През живота ти ще минат доста приятели, някои от тях ще останат до теб за дълги години, а други за по-кратък период от време. Сестра ти обаче ще бъде твоята най-добра приятелка до края на живота ти. Сестрите са единствените хора, които можем да мразим и обичаме едновременно. Каквото и да преживеете заедно, знаеш, че тя ще е винаги до теб.

 

Предимство №4 – Винаги може да ползваш нейните дрехи

Може да се каже, че нейният гардероб е като мол, в който всичко е безплатно и може да взимаш толкова, от колкото имаш нужда. Тя може и да не се кефи много да взимаш от дрехите й, но и тя прави същото, когато й се налага. Дори вече да не живеете заедно, достатъчно е да й се обадиш, за да се сдобиеш с онази секси, черна рокличка за партито в събота вечер.

 

Предимство №5 – Един ден тя ще те направи леля

Определено това ще е един от най-хубавите подаръци, които ти е правила. Напълно възможно е да обичаш нейната дъщеря/нейния син повече, отколкото нея.

 

Предимство №6 – Винаги е готова да те изслуша

Всеки път, когато имаш нужда да излееш душата си пред някого, тя е насреща. Без значение колко е часът, без значение колко е заета. И ти си сигурна, че каквото и да й споделиш, то ще си остане помежду ви. Затова ти спокойна, когато изливаш душата си пред нея.

 

Предимство №7 – Преминали сте през много трудности заедно

Без значение какви препятствия е поднесъл животът, твоята сестра е единственият човек, който чувства по същия начин болката ти, гнева ти и тъгата ти.

 

Предимство №8 – Тя прави и най-скучните неща забавни

Сестра ти е в състояние да превърна скучното 5-часово пътуване със семейството в едно забавно приключeние.

 

 

Предимство №9 – Всеки път, когато сте заедно, е купон

Без значение дали сте си вкъщи или навън с приятели, вие знаете как да се забавлявате заедно.

 

Предимство №10 – Тя се радва истински на всеки твой успех

Не се притесняваш да споделяш на сестра си всичките хубави неща, които ти се случват, защото знаеш, че тя никога не би ти завидяла. Често тя се радва на твоите успехи повече, отколкото на собствените си. Все пак всеки иска да има сестра, с която да се гордее.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 7 години

хохохох, само момичетата ли имат сестри, бе


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия