15 ситуации, които се случват на всяка от нас

2016-07-10 15:58:00
15 ситуации, които се случват на всяка от нас
Снимка: Pixabay

Това е за момичетата, защото ние определено можем да се припознаем в тези малки привички или навици, които имаме.

 

Тези неща се случват или са се случвали на всяка една от нас. Понякога изглеждаме доста комично, попадайки в такава ситуация. От друга страна, ако ги разгледаш в конкретика, ти можеш да се откажеш от поне някои от тях, за да се справяш по-лесно в ежедневието си.

 

 

1. Когато отидеш на пазар в някой голям супермаркет, уж за едно, най-много две неща и не си взимаш количка или кошница, а само след 3 минути вече не можеш да държиш всичко в ръцете си.

 

2. Когато си нетърпелива да си облечеш новата лятна рокля и да излезеш навън, а само половин час след това дъждът те хваща неподготвена, а ти се оказваш с мокра рокля, развалена прическа и вероятна простуда.

 

3. Когато чакаш приятелка на масичката в кафето, където се събирате обикновено, и всяко друго момиче ти се струва по-красиво и по-очарователно; а когато дойде приятелката ти, изведнъж забравяш всичко, дори и негативите от деня си, и започвате да се забавлявате заедно.

 

4. Когато ти писне и решиш, че можеш да казваш „твърдо НЕ“, а само секунди след това отново се предаваш пред молбата на някого.

 

5. Когато си подредиш стаята и гардероба, а на следващата сутрин половината ти гардероб е или на леглото, или на земята, защото не си знаела какво да облечеш и си разхвърляла всичко в бързането.

 

6. Когато се мотивираш и вечерта си навиеш будилник за няколко упражнения сутрин, а на сутринта решаваш, че няма да станеш и спираш будилника с думите „Започвам с упражненията от утре..“

 

7. Когато си ядосана на приятеля си и го чакаш да дойде, убеждавайки себе си, че няма да му викаш, а само 5 минути след като той пристигне, изливаш отгоре му всичко, което си мислила, че няма да кажеш.

 

8. Когато решиш да направиш някоя много трудна, вкусна и оригинална рецепта и каниш приятелите си, за да ги изненадаш с кулинарните си умения, но поради някаква причина не ти се получава и накрая или храната е изгоряла, или е недопечена, или нещо подобно.

 

9. Когато краката ти са съсипани от поредните неудобни токчета и си обещаеш, че вече ще си купуваш само удобни ниски обувки, а още на следващия ден си купуваш поредните готини токчета..

 

10. Когато не се харесваш в най-удобната си дрешка и решиш, че никога повече няма да излезеш с нея навън, а всеки следващ път, когато имаш нужда да облечеш нещо удобно, винаги посягаш отново и отново към точно тази една дреха.

 

11. Когато с приятелките ти решите да сте на диета, но тайничко, след като се разделите, ти си похапваш или някоя сладост, или някой любим, но вреден аламинут.

 

12. Когато решиш, че е по-здравословно да си лягаш рано, за да можеш да станеш навреме и да си се наспала, но още същата вечер останеш до късно, за да изгледаш поне още един епизод на любимия си сериал.

 

13. Когато решиш, че си достатъчно красива и без грим, или само с натурален макиаж, и само няколко минути след като започнеш да се гримираш преди да излезеш, накрая отново се оказваш с тежък нощен грим.. ами, защото в крайна сметка така ти харесва.

 

14. Когато ти се прииска да правиш нещо спортно този уикенд, за да влезеш във форма, а накрая прекараш уикенда в леглото, просто защото .. ами, просто защото така.

 

15. Когато имаш цяла кутия с бонбони и си обещаеш да ядеш по един на ден, а само 10 минути след това, ти си изяла всички.

 

Е, дами, какво да правим, такива сме си.. Но пък поне се забавляваме.

Автор: Станита Пехливанова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия