Дървото, което ти носи щастие [част четвърта]

2016-04-15 17:35:00
Дървото, което ти носи щастие [част четвърта]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки, в зависимост от рождената си дата, има дърво, което им носи късмет и ги пази от неприятности. То определя основните черти на характера и главните житейски посоки в живота.  Виж кое дърво ти носи щастие според датата ти на раждане.

 

Слива (2 септември – 29 септември). Дървото на честността. Тези хора най-много се водят от емоциите си. Големият им ентусиазъм ги прави симпатични, но това, че не могат да се владеят им създава проблеми. Имат нужда от спокойно обкръжение, което да им напомня за отговорностите им в живота. Умеят да поправят грешките си и колкото по-големи стават, толкова повече укротяват гневните си пристъпи и намират начин да живеят в мир с останалите. В живота им помагат благородните им качества – искреност, честност, щедрост. Родените по това време овладяват стреса, ходейки пеша, защото така изразходват енергията си. Преди да реагират е хубаво да изчакат десет секунди, за да премислят и да не съжаляват после за прекалено прибързаната си реакция.

 

Бръшлян (30 септември – 27 октомври). Дървото на безсмъртието. Весели, но и уравновесени с предвидимо поведение хора. Склонни са към суеверие и се интересуват от дребните житейски факти, които интерпретират по свой начин. Към другите са внимателни и грижовни, имат нужда от сродна душа, за да бъдат щастливи. Общителният и весел характер ги прави любими приятели и партньори. Въпреки че са любители на свръхестественото, имат нужда от стабилност и рутина. Имат дарба на психолози и могат да помагат на другите, стига да не се осланят прекалено на фантазията си. За да бъдат още по-привлекателни, имат нужда да допуснат и непредвидимото в живота си.

 

 

Тис (28 октомври – 24 ноември). Дървото на вдъхновението. Самотни, респективни и неподвластни на времето, но доста капризни. Трудно е за околните да разгадаят характера им. Обикновено се затварят в себе си. Не показват волята си, но винаги постигат целите си. Жените, родени под този знак, са дискретни и невидими, тъй като са много наблюдателни и винаги има какво да кажат. Хубаво е да изказват мнението си и да споделят идеите си, вместо да мълчат.

 

Бъз (25 ноември – 23 декември). Дървото на сладостта. Умеят да контролират чувствата си. Много са интелигентни, но притеснението им пречи да го покажат. Съчувстват на хората в беда и се разчувстват на нещастията. Имат нужда от опората на верните си приятели и я търсят. Влюбват се лесно и понякога нещастно. Придобитият опит в любовите обаче с годините ги превръща в солидна личност, която знае как да се предпазва от всякакви опасности и да овладява чувствата си. Но за да намерят спасителен баланс в живота, е нужно да подчинят чувствата на разума си. Това ще им позволи да не гонят постоянно перфекционизма и да дадат воля на творческите си способности. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия