Дървото, което ти носи щастие [част първа]

2016-04-04 18:35:00
Дървото, което ти носи щастие [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки, в зависимост от рождената си дата, има дърво, което им носи късмет и ги пази от неприятности. То определя основните черти на характера и главните житейски посоки в живота.  Виж кое дърво ти носи щастие според датата ти на раждане.

 

Бреза (24 декември – 21 януари). Дървото на възраждането. Крехката на вид бреза е изключително издръжлива. Родените в този период се харесват такива, каквито са, и не търпят някой да ги променя. Обикновено са критични към другите. Любимото им забавление е да забиват саркастични стрели. Въпреки това Брезите са желана компания, поради невероятния си чар живото си чувство за хумор. В някои ситуации са доста крехки и чувствителни. Проявяват голяма духовна щедрост. Те не са подли, винаги казват мили неща на другите. Понякога са бунтари, но всъщност имат златно сърце. Родените по това време е хубаво да използват таланта си за откриване на човешките слабости и по отношение на самите себе си. Признаването на собствените грешки ще ги направи по-толерантни и по-неустоими.

 

 

Скоруша  (22 януари – 18 февруари). Дървото на страстта. Това са хора със силен характер, особено жените. Независимо дали са изправени пред голям неприятел, или пред незначителна пречка, те винаги са еднакво смели и твърди. Не ги е грижа какво ще кажат другите, но в същото време не са безотговорни и могат да бъдат много дисциплинирани. Имат голямо въображение, обожават творчеството, занаятите, колекционерството. Правят щедри подаръци на любимите си хора. Блестят в обществото с приятния си хумор, но у тях има и някаква самота. Ако тези хора продължават да бъдат толкова упорити, ще изтощят себе си.

 

Ясен (19 февруари – 17 март). Дървото на амбицията. Сдържаността на Ясена не успява да прикрие неговия ненаситен апетит за удоволствията на живота. Неговите близки не знаят съвсем добре с кого си имат работа и се колебаят между възхищението и безпокойствието. Някой хора го смятат за прекалено хладен, а други за невъздържан любител на секса. Но всички са подвластни на неустоимия му чар. Въпреки че изглежда малко недостъпен, той има наистина верни приятели. Идеите му са оригинални, добре възпитан е, но настроенията му се менят, така че може и да не удръжи на думата си. Може би вътрешното им усещане за самота им тежи, но са прекалено горди да потърсят компанията на близките си. Не трябва да забравят, че това не е признак на слабост.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия