Актуални обувки

2016-03-16 17:45:00
Актуални обувки
Снимка: freedigitalphotos.net

Повечето жени обичат да бъдат в крак с модните тенденции и да изглеждат много красиви. Наближава сезонът, в който можеш да носиш почти всички видове обувки и най-вероятно отново ще искаш да бъдеш зашеметяваща. Ето как да го постигнеш.

 

Този сезон моделите ще бъдат изключително разнообразни, както и цветовете, така че ще можеш да си позволиш всичко, без да се чудиш дали е модерно. Най-носени се очертава да бъдат черното и бялото, кафявото, керемиденото, синьото и всички тонове на червеното. Сред материите най-често срещани са кожа и велур, но може да попаднеш и на лачени.

 

Детайлите ще бъдат основен акцент при обувките. Фини каишки, които елегантно и женствено се оплитат около глезените, ресни, камъни, капси, бродерии, катарами, всичко може да има по тях. Флоралните мотиви и смесица от цветове също подадат сред предпочитанията. Всички тези акценти ще ти донесат много добро настроение през пролетта. Ето какви типове обувки най-много ще се носят.

 

 

Ретро. 70-те отново са на мода. Обувките в ретро стил са сред най-актуалните модели, които световноизвестните дизайнери предлагат в колекциите си. Естетиката на далечните 70-те и 80-те се завръща със своите земни тонове и ретро елементи. Есенно-зимните колекции от дамски обувки, боти и ботуши са допълнени с много ципове, катарами и отворени участъци, които им придават един модерен и съвременен вид.

 

Класически. Ако избереш класически модел обувки, никога няма да съжаляваш. През сезон те се завръщат в най-стилния си вид и изглеждат невероятно с широки панталони, кожени клинове и поли. Независимо дали ще избереш модел с дебел или тънък ток, класическите обувки задължително трябва да присъстват в гардероба ти.

 

Супер платформа. Освен че са много удобни, те са изключително елегантни и придават женственост и чар. Ето защо и през този сезон се предлагат дамски обувки, подсилени със супер платформа, създаваща усещане за тежест. Може да избираш между дървени платформи, изрязани пети в краищата, както и такива, завършващи с назъбен гумен слой в контрастен цвят. Из6ери този модел, който най-много ти допада и се съчетава със стила на облеклото ти.

 

Кецове. Те винаги ще бъдат сред най-предпочитаните обувки от младежите. Напоследък страшно актуални станаха тези на платформа, които излъчват женственост и издължават крака. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия