Свежи идеи за забавление сред снега

2016-01-19 11:48:00
Свежи идеи за забавление сред снега
Снимка: iStock

Знаеш ли, че снегът може да бъде много забавен (дори и полезен!), стига да знаеш какво да правиш, когато навън е натрупало. Ние ще ти дадем няколко свежи идеи, които със сигурност ще ти харесат:

 

1. Помогни на съседите си. В повечето входове има списък със семействата, които трябва да чистят, ако навън има натрупал сняг. Може да помогнеш на съседите си, като ги отмениш в това задължение. По този начин хем ще направиш добро впечатление, хем ще поспортуваш без пари.

 

2. Отиди на кънки на лед. Ако в града ти има къде да се попързаляш, сега е времето да го направиш. Облечи се топло и отиди да се забавляваш.

 

 

3. Шашни случайните минувачи. Може да отидеш в парка с шише Лимонада или някаква друга жълта течност, да я разлееш върху чистия сняг и когато мине някой човек, да започнеш да ядеш жълтия сняг. Знаеш той какво ще си помисли, нали?

 

4. Облечи си банския и скачай смело в снега. Сигурно ти звучи щуро, но във Финландия това го правят след сауна с цел каляване.

 

5. Ако не ти се излиза навън на студа, може да останеш на топло вкъщи и да напишеш стихотворение, посветено на снега.

 

6. Да се спускаш с шейна по заснежените склонове определено е забавно преживяване, но с найлонови торбички е още по-готино.

 

7. Направи забавен снежен човек. Да направиш снежен човек е яко, но когато е забавен е още по-готино. Така че развихри въображението си и направи снежен човек, какъвто никога не е имало по света.

 

8. Изяж висулка – спаси случаен минувач. Разбира се, това е в кръга на шегата.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия