Какъв е характерът ти според питието, което предпочиташ

2015-11-07 10:56:00
Какъв е характерът ти според питието, което предпочиташ
Снимка: freedigitalphotos.net

Ако винаги пиеш едно и също питие, когато се събираш с приятели, значи най-вероятно имаш ясно изразена позиция и характер. Ето какъв е той според питието, което предпочиташ.

 

Шампанско. Харесва се на дамите, които обичат да кокетничат и с най-голямо удоволствие чакат и приемат знаците на внимание от мъжете. Почти винаги прекаляват с газираното вино, тъй като първоначално не усещат как шампанското може да ги опияни. Обикновено обаче това винаги се случва.

 

Коняк. По принцип жените на средна възраст предпочитат това питие. Конякът им дава нежност и топлина, а жените на средна възраст се нуждаят именно от това в живота.

 

Червено вино. Това е алкохолът на страстните, емоционални и обичащи риска жени. Те умело крият истинската си същност от околните и са много загадъчни. Жената, пиеща червено вино определено може да завърти доста успешно главата на всеки един мъж.

 

Бяло вино. Дамите, които си знаят цената и се държат на дистанция от околните са любители на бялото вино. Избягват да вършат глупости, играят на сигурно и постоянно са нащрек. Най-вероятно почти никой не ги е виждал пияни.

 

Водка. Тя е предпочитана от тези, които са доста решителни и винаги изпълняват обещанията си. По принцип любителките на водката имат много добро здраве, железни нерви и голям апетит.

 

Ром-кола. Жените, които смеят да експериментират и винаги да пробват нещо ново доста често посягат към ром-кола. Те много обичат да фантазират и да смесват напитките в най-неочакваните и не винаги допустими пропорции. Ако спрат, когато трябва, изтрезняват доста бързо.

 

Джин с тоник. Обикновено дамите, които не разбират от алкохол си поръчват именно това. Най-вероятно са заучили тази комбинация от познати и пият джин с тоник. Бързо се напиват и на сутринта се събуждат с главоболие, без особени спомени за вечерта.

 

 

Текила. Това е алкохол за силните, буйните и екстравагантни натури. Те пият доста често и затова почти винаги се напиват.

 

Уискито. То е за самоуверените жени. Не страдат от комплекси, непредсказуеми са. Понякога се напиват и задръжките им падат.

 

Какво да правиш, в случай, че след препиване страдаш от:

 

Главоболие. Вземи парацетамол или аспирин в разтворима форма.

 

Сухота в устата и жажда. Хидратирай се с минерална вода, айран, плодови и зеленчукови сокове. Избягвай кафето и чая, те дехидратират.

 

Повръщане. Вземи препарат, който обира всичко вредно и токсично в организма – активен въглен например.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ДОТА
преди 8 години

Наздраве


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия