Кое е твоето цвете според датата ти на раждане [част първа]

2015-11-19 19:44:00
Кое е твоето цвете според датата ти на раждане [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Може да не ти се вярва, но родените на определени дати имат точно цвете за талисман. Талисманите привличат късмета и щастието. Виж кое е твоето цвете.

 

Слънчоглед. За родените на 1, 10, 19, 28. Това е цветето на личности, които другите обичат и ценят заради авторитета и силата, дадени им по рождение. Те притежават и ценното умение бързо да се ориентират във всяка ситуация и да намират правилните решения. Слънчогледът подчертава добрите качества. Тези хора са изключително талантливи и с голям потенциал, но обикновено се реализират напълно едва в по-напреднала възраст, когато престанат да се товарят с няколко неща наведнъж. Тези хора не са лоши и не умеят да хитруват, затова животът им е пълноценен и щастлив, когато не се отнасят към всичко толкова сериозно.

 

Божур. За родените на 2, 11, 20, 29. Под въздействието на това цвете хората са верни, постоянни, очарователни и големи пазители на домашния уют. За тях огромно значение има партньорът в живота. За да бъдат по-успешни в него, трябва да се вслушват в интуицията си. Така ще развиват психологическите си способности, но трябва да приложат много усилия, за да разбират максимално добре околните, както и за да добиват увереност в обществото.

 

 

Ароматен грах. За родените на 3, 12, 21, 30. Това любопитно растение прави хората общителни и любознателни. Те умеят да увличат другите след себе си и не обичат да бъдат подчинени, отричат всякакви рамки и условности. Тези хора лесно намират общ език с околните, винаги са позитивни и не се замислят за нищо твърде сериозно. За да постигнат успех в живота, е важно да контролират афинитета си към хазарт, да се научат да мислят по-задълбочено, да започнат да развиват логическото си мислене и  да го прилагат в ежедневието.

 

Метличина. За родените на 4, 13, 22, 31. Това цвете е талисман за нежни, праволинейни, верни в любовта и приятелството хора. Те са наивни, стриктно пазят авторитета си, категорично се съпротивляват на съмнителни схеми и винаги се стараят да подобрят живота си и живота на своите близки. За да постигат успехи, тези хора трябва да се научат да разпускат и да се забавляват. Когато става па дума за важни дела, е добре да не бързат, а да използват по-дългия, но сигурен път за постигане на целта.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия