Бански (и не само) според зодията [част първа]

2015-08-10 10:50:00
Бански (и не само) според зодията [част първа]
Снимка: iStock

Бански (и не само) според зодията. Лято и слънце. Какво си представяте като чуете тези две думи? Нищо друго освен свалки и романтични нощи на морския бряг, нали? Лятото все още е тук и, както изглежда, няма никакво намерение да си ходи. Морето привлича неудържимо с „бъбривите“ си вълни. Не губете време, грабвайте чантата и тръгвайте. А какъв бански да изберете, за да изглеждате умопомрачително, да ви забележат и да поставите начало на поредния любовен роман? Ето отговора.

 

Овен


 

Черен, гладък, прилепнал. Безпокоите се, че няма да направите впечатление? Нищо подобно! Ще привличате погледите като парче самороден турмалин. Освен това недвусмислено ще подчертава добре поддържаната ви спортна фигура и сексапилни форми. Прекрасно знаете, че трябва да пазите главата си за това не се лишавайте от шапка. Моделът си остава по ваш избор – панама с широка периферия, шапка-идиотка, кокетно сламено каскетче. Каквото си изберете, но непременно в светли тонове, най-добре бяло. Ако искате да сте с напълно завършен вид, то може да заложите на черни чехли, верижка с бяло топче около глезена и тъмни очила с бели рамки.

 

Телец


 

Колкото повече връзчици, панделки, мъниста и въркозунчета по вас, толкова по-добре. Нека банският да бъде от две части – горнище с две връзчици и бикини с две връзчици. Бъдете сигурни, непременно ще се намерят мераклии да ги развързват. А пищните ви форми ще са максимално открити. Не защото държите да се разголвате, а за да придобиете по-равномерен тен. Що се отнася до цветовете, то подходящото за вас се нарича „пъстро“, с ярки тонове и флорални мотиви. За да „довършите“ визията си може да добавите прозрачно парео, меки чехли, но непременно с дебела подметка и голяма чанта, тип „пазарска торба“ в зелен нюанс. Вместо шапка, мек тюрбан от материята на пареото. В чантата задължително трябва да има лист и химикалка. Бъдете подготвени, списъкът на обожателите ще е дълъг.

 

Близнаци


 

Вие сте по-шеметни и непредвидими от морския бриз. Шапка с широка периферия, претенциозни очила, надувна възглавничка, голяма плажна кърпа и... обезоръжаващата ви усмивка. Ами да, това ще види, който реши да се доближи до вас, да не мислите, че ще ви гледа банския! Вие сте олицетворение на самия чар и безгранична енергия. Достатъчно е да ви погледне човек и да обърка посоката си на движение. Боксерки и бюстие, цял бански в пурпурно или виолетово, комплект за боди-билдинг. Каквото и да облечете за плажа ще оставите наблюдателите си без дъх, че и без енергия. И понеже мразите еднообразието, то най-добре ще е да натъпчете всичките си налични бански в торбата и да ги сменяте след всяко потапяне сред морските вълни. Хем няма да ви е скучно, хем групата наблюдатели ще става все по-голяма, така че ще си имате и компания.

 

Рак


 

Както е известно, Раците са принципни и консервативни хора. Разговорите с тях протичат по два начина: или се изказват недвусмислено, или деликатно ви намекват нещо, разчитайки на интелекта и интуицията ви. И така, уважаеми Раци, какъв бански да изберете. Едноцветен, разбира се, в ярко червен или ярко зелен цвят. Така недвусмислено ще покажете каква „светлина“ давате на потенциалните си обожатели. Голяма триъгълна кърпа, завързана на талията ще се окаже удобно и практично решение. Ще ви придаде по-романтично, по-сантиментално излъчване, а при необходимост може незабелязано да изтриете сълзите на разочарование, предизвикани от нечия слаба интуиция и неразбиране на деликатните ви намеци.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия