По какви коли си падат момичетата

2015-05-27 15:07:00
По какви коли си падат момичетата
Снимка: iStock

Ако вече си на 18-годишна възраст и от известно време имаш книжка, със сигурност нямаш търпение родителите ти да ти вземат нов автомобил. Искаш колата да харесва както на теб, така и на другите, за да може да си я караш с кеф. Всеки е наясно, че момчетата си падат по спортни и мощни коли, с които могат за секунди да вдигат над 100 километра. Но по какви автомобили се заглеждат девойките?

 

На пазара има огромно разнообразие от коли, но наскоро направено проучване показва, че представителките на нежния пол най-много си купуват Nissan Micra, Opel Corsa, Toyota Yaris, Volvo C30 и Volkswagen Eos. Като цяло за жените най-важното е колата да е икономична, малка и безопасна.

 

 

Всяка жена си има предпочитания относно вкуса, като това зависи основно от нейния характер. Стилните дами харесват автомобили в черно и бордо, темпераментните жени си падат по жълти, зелени и оранжеви коли. Но като цяло цветът не е от значение за представителките на нежния пол, те обръщат по-голямо внимание на други неща.

 

За жените марката и цветът може да не са от голямо значение, но дизайнът вътре определено е. Дамите държат на високото качество и на комфорта. Седалката задължително трябва да е удобна, колата трябва да има парктроник и сервоусилвател на волана, за да може лесно да сменя радио станциите и песните. Друг задължителен елемент е климатикът, а климатроникът е по-добрият вариант.

 

Преди години жените са харесвали предимно малки коли, но съвременните дами предпочитат средния клас автомобили като Opel Vectra и Volkswagen Passat, например. Разбира се, има и представителки на нежния пол, които предпочитат да шофират огромни джипове.

 

Всъщност не е важно една кола каква марка, какъв модел и какъв цвят е, важното е да не харчи много, да е здрава и да върши работа.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия