Няколко идеи какво да правиш със скъсания си чорапогащник

2015-05-09 18:33:00
Няколко идеи какво да правиш със скъсания си чорапогащник
Снимка: freedigitalphotos.net

Чорапогащите са едно от най-използваните женски облекла. Почти винаги, когато сме с пола или рокля, слагаме чорапогащник. Има всякакви цветове и модели, затова често пъти комбинираме и с къси панталонки и готини кецове. Чорапогащникът е секси и стои чудесно на почти всяка фигура, но лошото е, че се къса лесно. Има момичета, които казват, че при всяко обуване късат чорапогащника си и постоянно си купуват нови. Не бързай да изхвърляш старите чорапогащи, защото можеш да им намериш други приложения.

 

Прах. Вероятно често пъти получаваш покани от майка си да забършеш праха и да ѝ помогнеш с къщната работа. Ще ти бъде по-лесно да го направиш, като вземеш стария си чорапогащник. Материята, от която е направен, привлича праха, освен това е тънък и лесно достига ръбчетата и ъгълчетата. Освен това е чудесно средство за забърсване на телевизора.

 

 

Огледалото в банята. Огледалото в банята никога не е идеално чисто, защото се цапа от сапунени пръски и постоянната влажност. Когато го забършеш с обикновена кърпа, то се размазва и трудно се чисти. Можеш да използваш стария си чорапогащник, особено когато има следи от паста за зъби и сапун.

 

В кухнята. Чорапогащникът може да намери приложение и в кухнята. Тиганите с незалепващо покритие – тефлонови или керамични, не бива да се търкат с абразивни препарати или с по-грубата част на гъбата. Затова при по-упорити петна можеш да използваш скъсан чорапогащник.

 

Обичаш да опаковаш подаръци? Има хора, които са родени творци – те правят красоти като различни букети, опаковки или дребни подаръчета. Ако и ти вкъщи имаш купища опаковъчна хартия, можеш да я съхраняваш много лесно с помощта на чорап. Трябва само да я навиеш на руло и да я облечеш. Тя няма да се развие и ще се запази от прах.

 

Ароматизатор. Повечето купени ароматизатори са много силни и агресивни. Затова не са добра идея за спалнята или дневната. Можеш сама да си направиш ароматизатор като сложиш в чорап ароматни билки или памучно тампонче, напоено с етерично масло.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия