Ярките чорапи - модерен акцент към есенния тоалет

2014-10-07 14:01:00
Ярките чорапи - модерен акцент към есенния тоалет
Снимка: freedigitalphotos.net

В настоящата статия ще си поговорим повече за чорапите. Те често пъти са пренебрегвани като аксесоар. Истината е, че чорапите не са само необходимост. Те могат да разнообразят скучната ни визия, да бъдат неочаквано добър акцент в тоалета ни. Чорапите ще са изключително модерни тази есен. Те трябва да са провокативни, ярки, цветни и весели. Какво по-подходящо за един тийнейджър?

 

Преди време носенето на такива шарени и ярки чорапи се смяташе за проява на лош вкус. Сега вече това е отживелица. Големите имена в модата започнаха да залагат именно на тази комбинация: разноцветни чорапи, които до преди няколко години не мислехме, че са удачна комбинация. Но какво по-хубаво за един тийнейджър от нещо шантаво и различно?

 

Особено модерни са ярките чорапи, едноцветни, без много декорации и фигури. Най-предпочитаните цветове са червеното, синьото и жълтото. Дантелите са много популярни, особено подходящи за есента. Можете да изберете и чорапи на райета или с апликации, ако едноцветните ви се струват скучни.

 

Не бива да подценявате чорапите като аксесоар. За да носите цветни чорапи, трябва да внимавате с останалата част от тоалета си. Изберете семпъл тоалет, най-добре да е едноцветен. Най-доброто съчетание е с деним или рокля, пак едноцветни и двете.

 

Цветните чорапи наистина могат да бъдат секси. Ако са аксесоар в тоалета ви, те отиват и на панталон, и на пола. Когато сте с обувки и открити крака, комбинацията също е прекрасна.

 

Женските крака предизвикват особен интерес у мъжете. Когато изберете подходящи чорапи, гарантирано няма да можете да се отървете от мъжките очи. Можете да експериментирате спокойно, защото наистина модата ви призовава да го правите.

 

За какво трябва да внимавате? Чорапите са супер аксесоар, но не и ако не ги комбинирате правилно. Изберете подходящи цветове. Гледайте да изберете семпли дрехи. Комбинацията с цветни и ярки чорапи, може да бъде коварна. Не комбинирайте такива чорапи с тоалет, който е на дребни шарки, например райета, дребно каре или съвсем различен цвят, който не подхожда на чорапите.

 

Не е добра идея да прекалявате с цветовите комбинации, ако не умеете да съчетавате цветовете. Помислете дали не е по-добре да изберете дънки и блуза в един цвят и чорапи в съвсем различен, вместо всяка дреха да е в различни багри.

 

И накрая… дори момчетата могат да се възползват от новата мода с цветни чорапи. Явно дизайнерите смятат, че мъжкия гардероб е доста скучен и трябва да се разнообрази. Оказва се, че чорапите се утвърждават в мъжката мода. Носят се най-вече с къси дънки и мокасини, за да се виждат.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия