Вече си правим селфи с обувките си

2015-04-22 14:03:00
Вече си правим селфи с обувките си
Снимка: freedigitalphotos.net

Обувките отдавна не са просто необходимост. Ако преди няколко века обувките са били лукс, който само богатите са можели да си позволят, днес те са нещо много повече – мода. Всяка година милиони жени подновяват старите си обувки, като се съобразяват с модните тенденции, диктувани от най-известните дизайнери. Има и още една мода, която в последно време много нашумя, а именно селфи манията. Всеки човек има поне няколко селфита, а доста момичета са пристрастени към този вид снимки. Селфито бързо се разпространи и разви към релфи (relationship + selfie).

 

Благодарение на селфи манията, се появиха всякакви уреди, които да улесняват самоснимането. Пример затова са специалните стикове, които ни дават възможност да улесним снимачния процес.

 

Така на пазара се появиха и обувки, специално за селфита. Тези обувки са специални, защото притежават слот, в който да се постави смартфона и да се направи готина снимка. Обувките са дамски и не се различават много от един обикновен чифт. В предната си част е процепът, в който поставяме телефона. После само трябва да вдигнем високо крака си, за да можем да си направим готина снимка.

 

Компанията, която произвежда новия модел обувки, държи патента над изобретението си и дори представя видео, което обяснява начина на използване на обувките.

 

Компанията е основана през 2001 в Ню Йорк и е произвеждала малки количества обувки. След няколко сезона производството се увеличава, а фирмата е на мнение, че обувките трябва да бъдат модерни и комфортни едновременно.

 

Моделът за сега се предлага само в червено и е с удобен дебел ток. За да се направи такова селфи, смартфонът може да се настрои на режим за самоснимане или да се използват пръстите на краката.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия