Модните класики, които всяка жена трябва да притежава

2015-03-17 18:28:00
Модните класики, които всяка жена трябва да притежава
Снимка: freedigitalphotos.net

Модата е страст на много жени и е водеща при избора на дрехи. И все пак важното е дрехите ти да ти отиват и да ти стоят добре, а чак след това идва въпросът дали са модерни и актуални. Но има някои дрехи, които не излизат от мода. Те са винаги актуални и трябва да ги притежаваш на всяка цена. Кои са те?

 

Малка черна рокля. Таз рокля е идеална за разнообразни събития. Можеш да отидеш с нея на рожден ден или друго празненство, на коктейл или на концерт. Можеш да я съчетаеш с разнообразни бижута и с почти всякакви обувки. Тя винаги е стилна и е добър избор, особено когато се колебаеш какво точно да облечеш.

 

Скини дънки. Модата се променя постоянно, понякога са на мода впитите и тесни дънки, след това се връщат отново чарлстон моделите. И все пак един дамски гардероб не може без скини дънките. Те са чудесни, защото отиват буквално на почти всичко. Можеш да ги комбинираш с по-феерична блуза и да си спортно-елегантна, а с кецове и тениска ще изглеждаш супер, ако отиваш на разходка.

 

Панталон с висока талия. Има нещо много секси в панталоните с талия до пъпа. Те придават много женственост на тялото и правят краката да изглеждат по-дълги. Можеш да комбинираш с риза или с изчистена блуза. В допълнение можеш да сложиш кокетна чанта и обувки на висок ток.

 

Риза. Една риза може да ти придаде много по-строго излъчване, което да ти е от полза. Ако отиваш на интервю за работа, а не си имала време да избереш подходящ тоалет, намери обикновената памучна риза в гардероба. Можеш да я комбинираш с пола или панталон, както и да добавиш пуловер без ръкави.

 

Късо кожено яке. Едно такова яке може да бъде комбинирано с много различни дрехи. Най-лесно ще е ако якето е в черен, сив или бежов цвят. Ще отива на кожени обувки, както и на кецове. Най-добре стои с дънки и обувки. Ако искаш да създадеш рокерска визия, можеш да го комбинираш с рокля и ботуши с капси.

 

Плисирана пола. Една такава пола може да ти стои по-секси, отколкото предполагаш. Визията напомня ученичка и комбинирана с риза, ще ти придаде много свежо и секси излъчване. Плисираната пола, съчетана с потниче, може да е чудесна за следобедните разходки в парка или просто за срещите на по кафе с приятели.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия