Кои са качествата и недостатъците на въздушните зодии

2015-02-08 13:02:00
Кои са качествата и недостатъците на въздушните зодии
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяка зодия е различна и уникална, хората от една и съща зодия имат много общи качества и недостатъци. Факт е, че много хора не вярват в зодиите, но признават, че понякога обръщат внимание на астрологията, четат хороскопа си или просто се интересуват от зодиакалния знак на новите хора, с които се запознават. Освен общото между представителите на всяка зодия, припокриване се намира и между стихиите, които покровителстват всеки зодиакален знак. Стихиите са Огън и Въздух (те са активни) и Вода и Земя (те са пасивни). Стихиите представляват различни типове съзнание и сетивност. Сега ще поговорим повече за въздушните зодиакални знаци и техните качества и недостатъци.

 

Въздушните зодиакални знаци са везни, водолей и близнаци. Те са много открити, отворени към хората и са общителни. С тези хора никога няма да ти е трудно да разговаряш, защото на тях това им е в кръвта.  Притежават дар слово и завидни умения за комуникация. Те се сработват лесно с почти всички зодии и освободеното им общуване много им спомага за това. Въздушните зодии са големи мечтатели. За тях всичко е възможно, стига да си го пожелаеш, но проблемът е, че са склонни да говорят много без да действат.

 

Въздушните зодиакални знаци имат страхотни идеи. Те са креативни и затова им се отдават професии като дизайнер, художник, сферата на рекламата не им е чужда. Обожават да пътуват, затова често екскурзоводите, моряците и стюардесите са въздушни знаци. Винаги имат щури идеи, но не реализират дори малък процент от тях.

 

Родените под знаците на везни, водолей и близнаци имат много качества, но не им липсват и недостатъци. Те често пъти са вятърничеви, особено в по-ранните си години. Тези хора могат да те изкарат извън релси, защото са забравили нещо, което си казал преди 2 минути и си повторил 100 пъти. Те не се напрягат с това да запомнят какво се случва и разсеяността им е присъща.

 

Те са раздразнителни, склонни са да се ядосат много лесно и да направят скандал за нищо. В такива моменти не мислят много и се гневят дори без причина. Непостоянни са и въпреки креативните идеи, трудно постигат големи успехи. Често пъти някой по-сериозен и упорит им отмъква повишението в работата.

 

Везните, водолеите и близнаците не знаят какво искат. Те са колебливи, защото им е трудно да разберат от какво се нуждаят и много премислят. Това е дразнещо за околните и често пъти въздушните знаци са приемани като мекушави и слаби.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия