Аромат според зодията

2014-11-07 12:30:00
Аромат според зодията
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяка зодия се отличава с уникални качества и предпочитания. Затова за всеки зодиакален знак има подходящ аромат. Какъв аромат да изберете за вас?

 

Овен. Овните са огнени натури, които винаги искат да са уникални и неповторими. Те изразяват себе си чрез визията си, чрез облеклото си, също и чрез парфюмите, които използват. Подходящи за тях са аромати като лимон, лаврово дърво, розмарин, роза, кориандър, мента, хвойна, жасмин.

 

Телец. Те са традиционалисти и не обичат много да експериментират. Освен това предпочитат да имат един-два парфюма, които им харесват наистина. Не купуват случайни неща. Много подходящи за тях са аромати като лайка, кипарис, цитруси и алое.

 

Близнаци. Те могат да си купят и цял шкаф с парфюми и никога няма да са напълно доволни. Обичат да експериментират, но намират много недостатъци на всеки аромат. Добре е да се ориентират към евкалипт, лавандула, цитруси, иланг-иланг, пачули и кокос.


Рак
. Раците обичат да се грижат за външния си вид, обожават и хубави парфюми. На тях им отива бергамот, лавандула, лимон, жасмин и канела.

 

Лъв. Тези царствени натури трябва да бъдат забелязани и разпознавани, благодарение на ароматите, които носят. За лъва са най-подходящи: кориандър, лайка, роза, канела, карамфил и сандалово дърво.

 

 

Дева. Девата никога няма достатъчно парфюми, защото обича да има много козметика. Те наистина се контят много. Могат да подчертаят уникалността си с аромати като: чаено дърво, иланг-иланг, пачули, роза и хвойна.

 

 

Везни. Те винаги се колебаят, дори когато избират парфюм. Харесват им много неща и никога не са сигурни кое им отива най-много. Ние ги съветваме да се насочат към цитрусите, жасмина, канелата, лавандулата и ментата.

 

Скорпион. Тези страстни натури са големи свалячи. Те могат да ви накарат да ги желаете, дори само чрез парфюма си. добре е да се ориентират към лайка, портокал, сандалово дърво, канела и какао.

 

Стрелец. Огнената природа на стрелеца трябва да бъде подчертана с нежни аромати. Съветваме ги да използват жасмин, иланг-иланг, бор и цитруси.

 

Козирог. Те са традиционалисти и не обичат прекалено естравагантните миризми. Харесва им да имат няколко парфюма, които да обожават, а не куп аромати, които да не използват. Добре е да се насочат към мента, канела, ванилия, иланг-иланг и сандалово дърво.

 

Водолей. Те определено харесват по-разнообразни миризми, според настроението си. На тях много им отиват аромати като: грейпфрут, лимон, ванилия, евкалипт и лавандула.

 

Риби. Характерът на рибите се подчертава най-добре от портокал, лайка, роза, бергамот и канела.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия