Кои елементи от женската визия мъжете ненавиждат [част втора]

2015-02-01 13:02:00
Кои елементи от женската визия мъжете ненавиждат [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Повечето момичета се стараят да са модерни и да изглеждат добре. Истината е, че на всеки се е случвало да направи модни грешки, дори на известните личности. Но модата не бива да се следва сляпо, защото се получават ужасяващи гледки. Мъжете са особено критични към такива гледки и могат да се отблъснат от жена, която са харесали, само защото тя се облича неподходящо. Кои елементи от женската визия мъжете ненавиждат?

 

Клин, когато не ти стои добре. Много модерни станаха клиновете, които подхождат на поли, къси панталони, туники или по-дълги жилетки. Ако преди клиновете бяха възприемани като спортно облекло, то вече виждаме навсякъде жени, които носят клинове и могат да изглеждат доста ефектно. Но клин не отива на всяко момиче, особено ако има по-дебели бедра. През някои по-тънки клинове, целулитът прозира и изглежда зле. Затова си помисли добре дали наистина ти отива клин.

 

Сигнални цветове. Може би сигнално жълтото или розовото да много модерни, но мъжете не ги харесват. Вероятно ти се иска да бъдеш актуална, като си набавиш всякакви аксесоари в сигнални цветове, дори чанти и обувки. Съветваме те да не го правиш, защото мъжете не намират нищо стилно в това. Те смятат, че тези цветове не са красиви.

 

Прекалено дълги нокти. Мъжете харесват поддържани ръце и харесват маникюр. Те ще се радват да видят, че си се постарала и ноктите ти изглеждат добре. Но мъжете не харесват ужасно дългите нокти. Те им изглеждат страховити и неестествени. Ако искаш да изглеждаш добре, постарай се да имаш красиви нокти, но не и прекалено дълги.

 

Коса в странен цвят. Някои момичета експериментират много с косата си и използват бои за коса в синьо, розово, лилаво, дори зелено. Мъжете не харесват това. Няма лошо да се боядисваш, но не и да прекаляваш със странните цветове. Момчетата са традиционалисти, те предпочитат кестеняво, русо или червеникаво, но не и лилаво, синьо или друг нетипичен цвят.

 

Огромни пухкави ботуши. Момчетата не харесват този модел ботушки, въпреки че ти ги намираш за уникално сладки. Според мъжкия пол, тези ботуши правят краката ти големи и изглеждат груби.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
N1K17Y123
преди 9 години

Най-грозното са ония високите обувки-платформи ли как им се вика.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия