Идеи за коледен подарък на гаджето [част първа]

2014-12-15 12:33:00
Идеи за коледен подарък на гаджето [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Коледа е един от най-чаканите празници. Това не е случайно, тъй като през декември се срещаме най-често с роднините си, прекарваме повече време вкъщи и си почиваме. Но не бива да омаловажаваме и подаръците, които всяка година подаряваме и ни подаряват. Няма човек, който да не се радва на подарък, който е получил. Но задачата да изберем коледен подарък на гаджето е наистина трудна. Понякога може да ни коства много усилие и часове наред, прекарани в обикаляне по магазините. В първата част на статията ще ви дадем идеи за подарък за дамите.

 

Бижу. Повечето момичета обожават бижута и един такъв подарък би бил чудесна идея. Помислете си какъв е стила на вашата приятелка и подберете красиво бижу. Има много момичета, които биха се зарадвали на сребърна бижутерия, докато други ще оценят повече шарените бижута с много мъниста и прежда. Купете ѝ нещо в неин стил, а не просто бижу, което на вас ви харесва.

 

 

Любима козметика/парфюм. Всяко момиче използва козметика и често пъти влага доста средства, за да изглежда добре. Чудесна идея е да ѝ подарите козметични продукти, които тя ползва. Просто трябва да разгледате козметичната ѝ чантичка и да видите любимите ѝ продукти и марки. Ако ви е трудно с такъв избор, просто ѝ купете парфюм по ваш избор. Това определено ще я зарадва много.

 

 

Коледна картичка и сувенир, изработени лично от вас. Ако не разполагате с много средства или просто искате нещо оригинално, захващайте се за работа. Можете да направите ръчно изработена картичка, в която да напишете мило послание или стихче, измислено от вас. Определено това ще е много сантиментален подарък. Ако не ви бива в писането, но сте сръчен, изработете коледен сувенир. Лесно можете да направите нещо от хартия или други подръчни материали. Ако обичате да рисувате, нарисувайте ѝ зимен пейзаж или тематична картина.

 

Плюшена играчка. Много хора биха казали, че това е банален подарък, който не е подходящ за Коледа. Всъщност, за някои хора може би е така, но за други – точно обратното. Ако вашата приятелка обича плюшени играчки, спокойно можете да ѝ подарявате още и тя наистина ще се радва. Едно малко плюшено мече с коледна шапка би било чудесна идея. Друг вариант на плюшеното мече са плюшените пантофи.

 

Книга. Този подарък е универсален и е подходящ и за двата пола. Ако приятелката ви е споделила, че си е набелязала нова книга, която да си купи, не се колебайте. Не забравяйте да я надпишете и да я опаковате.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия