Lady GaGa е била изнасилена като тийнейджърка

2014-12-04 16:45:00
Lady GaGa е била изнасилена като тийнейджърка
Снимка: Reuters

Ексцентричната певица Lady GaGa наскоро разказа една много лична история, която е криела години наред. Изпълнителката реши, че е време да сподели на своите фенове какво ѝ се е случило на 19-годишна възраст, за да може хората да бъдат по-внимателни. GaGa съобщи в ефир, че преди години е била нападната и изнасилена от продуцент, който е бил по-възрастен от нея с 20 години.

 

 

"Преминах през ужасни неща. Сега, след психологическата, физическа и емоционална терапия, на които се подложих, мога да се надсмея над случилото се. Голяма роля в терапиите изигра музиката" – споделя певицата.

 

GaGa е уточнила, че след инцидента се е видяла с изнасилвача си само още веднъж. Това е станало няколко години по-късно. Певицата обаче така и не каза дали е съобщила за изнасилване в полицията.

 

След предаването, в което GaGa е споделила дълго пазената тайна, адвокатът Марк Герагос е казал, че ексцентричната певица е била изнасилена от 41-годишния продуцент Лукаш Готвалд. Представители на GaGa обаче са опровергали тази информация и са заявили, че Герагос никога не е бил адвокат на певицата.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

Напоследък е модерно да са те изнасилили, защо ви трбява да си признавате, че на 12 сте лапнали първата ***.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия