Най-ексцентричните тоалети на Lady GaGa [+ снимки]

2014-08-15 10:28:00
Най-ексцентричните тоалети на Lady GaGa [+ снимки]
Снимка: Reuters

Певицата Lady GaGa е известна със своето ексцентрично поведение и странния си външен вид. Тя се старае винаги да е различна и определено е неподражаема в своите модни решения.

 

Преди няколко дни изпълнителката пристигна в Япония, където постави началото на своето турне в Азия. На летището GaGa е била облечена с прилепнала дреха, с рисунки на морски обитатели и екстравагантна прическа.

 

Виж най-странните тоалети на певицата през годините в галерията ни:

 

Стефани Джоан Анджелина Джерманота, известна като Lady GaGa, е американска певица и автор на песни, актриса, дизайнер и продуцент. Прякорът ѝ не е измислен от нея, а е идея на продуцента на певицата. Той ѝ казал, че е много театрална, когато пее и е на сцената, че е много „гага”, като песента на Queen и му напомня на Фреди Меркюри.

 

Lady GaGa е третият най-награждават музикален изпълнител в историята. Тя заема третото място с около 200 награди, между които 5 награди Грами, 13 видео музикални награди, 8 европейски музикални награди, 5 световни музикални награди и много други. Преди нея в класацията са Майкъл Джексън и Уитни Хюстън.

 

Ексцентричната певица е първият човек с над 1 млрд. гледания в YouTube. На 28 декември 2011 година тя достига и задминава 2.5 млрд. гледания в интернет. Клипът ѝ „Bad Romance” заема 5-то място в най-гледаните за всички времена в YouTube. Певицата има над 60 000 000 фена във Facebook и над 40 000 000 последователи в Twitter.

 

Материалното състояние на Lady GaGa се оценява на над 220 000 000 долара, което тя е спечелила за по-малко от 4 години. През 2013 година е обявена за жена на годината и заема второ място в листата за най-влиятелни знаменитости.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 9 години

Не ме интересува какви тоалети, колко награди и колко пари има. Кефи ме, защото има страшен глас.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия