Мъжете са по-склонни да помагат на жени с високи токчета?

2014-11-20 15:56:00
Мъжете са по-склонни да помагат на жени с високи токчета?
Снимка: thinkstockphotos.com

Когато една жена е на обувка с висок ток, тя определено изглежда по-секси. Краката ѝ привличат вниманието на повече мъже, отколкото когато е обута с обувка на ниска платформа. Освен, че по този начин дамите привличат вниманието на мъжете, те ги карат и да им помагат, ако имат нужда, пише в. „Dail mail“.

 

 

Специалистите провели редица проучвания и установили как характеристики като размер, тяло и цвят на дрехите оказват влияние върху поведението на мъжете към жените, както и върху тяхната преценка за тях. Въпреки че от доста години се говори, че има връзка между сексапила и обувките с високи токчета, до този момент не е имало проучване относно ефекта върху мъжката нагласа към дамите.

 

Наскоро направеното проучване показва, че колкото по-високи токчета носят жените, толкова по-склонни са мъжете да им помагат. Височината на токчетата обаче не оказва влияние върху склонността на дамите да помагат на околните.

 

Също така учените установили, че представителите на силния пол в баровете заговарят по-бързо жени с високи токчета, отколкото такива с равни обувки. На улицата мъжете са по-склонни да участват в анкети, ако въпросите им се задават от жени, които са с обувки на високи токчета.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

хихихихЩе ви го обясня, за да не изглеждате като расли в гората.На истинските мъже не им пука дали жената е с ток, но за сметка на това гейове и метросексуали биха обърнали повече внимание точно на жени с високи токове.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия