Лъжите, които казваш, когато си под влиянието на алкохол

2014-11-12 12:13:00
Лъжите, които казваш, когато си под влиянието на алкохол
Снимка: thinkstockphotos.com

Когато човек се напие, той често говори неща, които никога не би казал в трезво състояние. И голяма част от тях дори не си ги спомня. Виж какво най-често изричат пияните младежи:

 

„Чувствааааам се страхотно! Много се радвам, че излязохме, защото с теб винааааги си прекарваме супер!“ - истината е, че в началото му/ѝ е било супер скучно с теб и затова е пиел/а чашките бързо, бързо. В последствие се е напил/а и се е почувствал/а по-добре, но това е заради действието на алкохола, а не заради теб.

 

 

„Чудя се защо досега никога не сме излизали заедно, ти си супер готин човек!“- или по-скоро той/тя е доста пиян/а в момента и затова говори такива неща. Ако наистина те харесваше, нямаше сто пъти да ти отказва да излезете навън.

 

“Стига толкова! Приключих с мъжете/жените!” - колко отчаяни мъже и жени са изричали тази реплика ... На другия ден, разбира се, нямат и помен от това, което се казали. И Слава Богу!

 

„Иска ми се да се прибера вкъщи и да припадна в леглото ... “ - или пък иска да отиде на друго място без теб. Цяла нощ ли беше на телефона? Ако отговорът е положителен, най-вероятно досега си е писал/с онази/онзи готин/а сладур/ана и иска да се види насаме с него/нея, но за да не те обиди, си измисля, че е страшно уморен/а и просто иска да се прибере вкъщи и за поспи.

 

„Не съм пиян/а ... не, не, наистина не съм!“ - това е една от най-често използваните реплики от някой, който е прекалил с алкохола. И, разбира се, никога не е вярна.

 

„Хайде да отидем на дискотека. Танцува ми се!“ - до преди 1 час не е имал/а желание за това, но сега изведнъж иска да излезете. Не, че наистина го иска, просто алкохолът си е казал думата и е променил начина му/ѝ на мислене.

 

“Много е готино да си нямаш гадже! Вместо да съжаляваш, трябва да се радваш!” - странно, че твърди това нещо, а в същото време прекарва почти цялото си свободно време с гаджето. Истинско чудо е, че днес е навън без него.

 

„Покани го/я на среща, той/тя е супер!“ - нали знаеш, че когато човек е пиян, той рядко вижда около себе си грозни хора. Така че, ако той/тя не ти харесва, не се поддавай на манипулациите на своите приятели. На другия ден най-вероятно ще има друго мнение по въпроса и ще ти се чуди как си се вързал/а на приказките му/ѝ.

 

“Как ми се иска да имам връзка. Ти и гаджето ти изглеждате супер щастливи!” - всъщност на него/нея изобщо не му/ѝ пука за вас, казва го, защото е пиян/а и знае, че ще се зарадваш да чуеш нещо подобно. Истината е, че той/тя предпочита да се прибере у дома, да бъде сам/а, да хапне нещо вкусно и да зяпа интересен филм или да играе игри.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия