Искам да ти сготвя презерватив ...

2014-09-24 11:19:00
Искам да ти сготвя презерватив ...
Снимка: thinkstockphotos.com

Презервативът е най-разпространеното и сигурно средство срещу нежелана бременност и болести, предавани по полов път. Той се поставя на мъжкия полов орган и предотвратява навлизането на семенна течност в жената. При правилна употреба на презерватива рискът от нежелана бременност и болести и сведен до 2%.

 

Японците са силно обезпокоени, защото в страната им е намаляла продажбата на кондоми. Те решили да се справят с проблема, като измислят начин да привлекат вниманието на младите хора към нуждата от предпазни мерки по време на секс. За целта те използвали страстта на японците – кулинарията.

 

 

Писателят Косуке Кагами и блогерът Окада Хироши Татсуки са издали книга, в която се разказва как да бъдат създадени оригинални блюда с помощта на презервативи. Произведението им се нарича „Искам да ти сготвя презерватив“.

 

Кондомите, разбира се, не са част от подправките към ястията, а се използват като кухненски съдове. Авторите на рецептите смятат, че презервативите са толкова здрави, че могат да заменят съдовете за печене. Също така ястията са лесни за приготвяне.

 

Авторите на книгата са подбрали 11 рецепти, сред които суши с характерна форма, ориз и кексчета. Имената на блюдата също са специфични, едно от тях е „Презерватив с пълнеж от месо“.

 

За готвене могат да се използват нормални презервативи, които могат да се купят навсякъде. Не е ясно обаче дали трябва предварително да се почистят от смазката, която може да окаже влияние на вкуса на блюдото.

 

Електронната книга може да се купи в интернет на цена от 250 йени.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия