Класация на най-веселите университети

2014-09-18 14:45:00
Класация на най-веселите университети
Снимка: thinkstockphotos.com

Повечето младежи се записват да учат в университет, за да получат хубаво образование и след време да си намерят престижна работа. С ученето обаче върви и забавлението. Списание Playboy направи класация на американските университет, където се организират най-веселите партита. Факторите, които са били от значение са доколко достъпен е нощният живот за студентите, колко често се организират музикални мероприятия и каква е креативността на организаторите на паритата.

 

 

На почетното първо място в ТОП 10 на най-веселите висши учебни заведения се нарежда Пенсилванския университет. Там за алкохол студентите харчат хиляди долари, а конкуренцията между студентските обединения носи характера на война на разврата.

 

На второ място е Уисконският университет в Мадисън. Там има готини и креативни партита по случай Хелоуин, а също и интерес пролетен фестивал.

 

На трета позиция се нарежда университетът на Западна Вирджиния, чиито студенти по традиция празнуват изключително шумно футболните победи.

 

В класацията са намерили своето място и университетите на Аризона и Айова, Калифорнийският университет в Санта Крус, частният университет на Маями, Тексаският университет, университета на Сиракуза и Калифорнияският университет в Санта Крус.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия