Обувки според зодията

2014-08-14 15:02:00
Обувки според зодията
Снимка: freedigitalphotos.net

Не е тайна, че една от най-големите женски страсти, това са обувките. Всяко момиче има поне няколко чифта в гардероба си. Особено момичетата, които обожават високите токове, държат да имат обувки за всеки тоалет. Всяка дама има собствени предпочитания относно какви обувки точно харесва. Някои си падат по по-изчистени модели, други обожават обувките да са акцент във визията им. Оказва се, че звездите влияят на предпочитанията ни. Сега ще ви запознаем как представителите на различните зодии избират обувките си.

 

Овен. Тези жени обожават удобните и здрави обувки. За нея е важно да са свободни и да не притискат пръстите. Жената овен може често да бъде видяна със сандали, задължително без пръсти. Токовете може да бъдат и високи, и ниски.

 

Телец. Мацките от зодия телец се влияят от модата. Те са готови да похарчат много пари, само и само да бъдат актуални. Освен това, не залагат на удобството. Като цяло робуват на модата и са готови да имат болки в краката, стига да се похвалят с чифт готини обувки.

 

Близнаци. Тези дами са много суетни и обръщат голямо внимание на облеклото и аксесоарите си. Избират обувки в различни цветове и модели, като се стараят винаги да ги съчетават с облеклото.

 

Рак. Жените от зодия рак са много емоционални, затова избират обувките според настроението си. Но те наистина държат обувките им да са качествени и здрави.

 

Лъвиците харесват скъпи обувки. Това не е учудващо, заради царствената им природа. Те обичат марковите стоки, лукса, затова отделят големи суми за обувки.

 

Дева. Те обмислят всяка покупка, изключение не правят и обувките. Избират изчистени модели, като не гледат толкова визията, колкото удобството.

 

 

Везните трудно си избират обувки. Те са колебливи и тази тяхна черта не им изневерява, дори когато са на шопинг. Обикновено се спират на нежни модели, не харесват кич.

 

 

Скорпионите обичат да бъдат забелязвани. Те избират скъпи и ефектни обувки, които винаги впечатляват. Обичат екстравагантни модели с високи токове.

 

Стрелец. Те са спортни натури и обичат удобството. Тези момичета не си падат по високите токове и елегантните обувки. Ще изберат маратонки или кецове.

 

Козирозите избират обувките по практичност. Идеалните за тях обувки са удобни, красиви и евтини. Не изхвърлят обувки, докато вече изобщо не стават за носене.

 

Водолей. Тези мацки са много капризни. Те трудно избират обувки, защото постоянно намират недостатъци.

 

Рибите харесват обувки с орнаменти. Те носят екстравагантни модели, много обичат камъни. Харесват обувки на висок ток, с панделки и други детайли.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Make me
преди 9 години

Една от най- тъпите статии, които съм чела..


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия