Защо да изберем къмпинга пред хотела

2014-07-19 13:30:00
Защо да изберем къмпинга пред хотела
Снимка: tripleblaze.com

И днес се събудихте с мисълта за палми, пясък и море? Напоследък всеки ден се хващате как бленувате за онова прекрасно място, на което блажено заравяте пръсти в горещия пясък и се радвате искрено на парещите лъчи на слънцето? Е, май е крайно време да предприемете някакви действия и да се наградите с дълго очакваната ваканция.

 

 

Да бъдеш тийнейджър има много предимства, но за съжаление финансовите средства не са едно от тях. Всеки път, когато искаш да направиш мечтана почивка сякаш нещо те спира — може би съвестта, че отново ще похарчиш парите на родителите си. Е, те определено няма да бъдат сърдити, защото искат да си щастлив, но това не ти пречи да им спестиш и някой друг лев. Ако се чудиш как, то ние имаме решение за теб.

 

Незнайно защо повечето хора в България залагат на почивка в скъпи хотели, които често дори не могат да видят за повече от няколко часа. Курортите изобилстват с луксозни хотели, които обаче не са особено практични, с оглед на факта, че единственото, за което ги използваме, е спане.

 

В този ред на мислим предлагаме на всички вас, неуморни тийнейджъри, търсещи нещо ново, да замените скъпият хотел със скромната палатка. Забравете за оживените плажове, големите тълпи хора и врявата, а се насочете към красивите и все още незастроени къмпинг зони. Съберете неуморната тайфа, намерете палатки и запазете билетите за влака.

 

Да, правилно разбрахте, изключително важно е да използвате БДЖ. Не защото е бързо, а защото ще бъде незабравимо. Едни от най-готините пътувания минават именно със съдействието на не толкова актуалната българска железница. Да не забравяме и изгодните оферти, чрез които няма да усетите, че сте похарчили пари за пътни.

 

Във влака цари една особена атмосфера. Запазвайки си цяло купе, то може да започнете купона още преди да сте стигнали до желаната дестинация. Пътуването определено ще бъде дълго, но за първи път това няма да ви пречи, тъй като приятната компания ще ви накара да забравите за всички неудобства.

 

Пристигнали успешно на плажа, то идва ред на опъването на палатката, а повярвайте това може да бъде повече от забавно. Тя, освен, че ще ви даде приятното чувство, че сте главен герой от някой романтичен филм, ще ви спести и доста финанси. Не забравяйте, че единствено, когато сте на къмпинг имате невероятния шанс за среднощно къпане, след като изпратите красивия залез.

 

Няма нищо по-приятно от огън на плажа, споделен с приятели и придружен от неспирни танци до ранни зори, за да може да посрещнете първите лъчи на изгряващото слънце. Къмпингът ви предлага цяла гама нови емоции, които определено ще ви донесат повече спомени, отколкото спа процедурите, климатика, басейна и мини бара в хотела.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия