Какъв си според подписа, който имаш

2014-06-12 11:02:00
Какъв си според подписа, който имаш
Снимка: freeimages.com

Учените явно обичат да правя множество проучвания относно това какво влие на личността ни. Всички знаем, че можем да определим какъв е даден човек по това каква музика слуша, какви книги чете, в какъв цвят се облича и още много други. Ето, че към тази голяма съвкупност прибавяме и подписа, който имаме.

 

 

Специалисти направили проучване, което установило, че поведението и личността на човек могат да бъдат познати само чрез бърз анализ на подписа му. Те установили, че има определени характеристики и особености на подписа, които лесно ни издават детайли за относно това какъв е човекът, който се е подписът.

 

Според това как завършва подписа, учени установяват какво е отношението на даден човек спрямо бъдещето му. Резултатите показали, че хора, чиито подпис се занижава в края са песимисти, че са затворени. Комуникацията с тях е трудна и те предпочитат самотата. Тези, на който подписът им се издига в края се характеризират с оптимизъм, добронамереност и бързо се сприятеляват и влюбват.

 

Друга особеност, която може да покаже личността ви е дължината на подписа. Може би сте забелязвали, че има хора, чиито подпис е наистина дълъг. Те обикновено са доста педантични и държат на детайлите. Те са доста принципни, имат високо самочувствие, което обаче невинаги има покритие.

 

Тези с кратък подпис пък са почти непукисти и се славят с привидна апатия към всичко. Те са доста нетърпеливи, не обичат да си губят времето с глупости, а почти всичко за тях е глупост. Обичат забавленията и са склонни да престъпват правилата.

 

Завъртулките в подписа издават доста от поведението и личността на човека, като според специалисти съсредоточаването им в началото означава, че личността предпочита останалите да вършат задълженията му, а съсредоточаването в края, точно обратното — човека обича да действа сам и предпочита да избягва работата в екип.

 

Ако завъртулките не са съсредоточени в определена област, а просто подписът е изпълнен от тях, то това означава, че човекът обича да драматизира и украсява ситуациите. Нерядко хората с такива подписи обожават да се изтъкват и смятат себе си за по-извисени.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия