Създадоха афтършейв с аромат на викинг

2014-06-09 19:58:00
Създадоха афтършейв с аромат на викинг
Снимка: cinedork.com

В последните няколко месеци все повече хора стават запалени фенове на телевизионните сериали. Безспорно сред продукциите се отличават няколко, които с всеки изминал ден увеличават неимоверно броя на запалените по тях фенове. Става дума за касовите Game of thrones и Vikings. Тяхното влияние е толкова силно, че успяват да провокират създаването на нови продукти, които едва ли бихме видели.

 

 

Доказателство за това е появата на афтършейв с ухание на средновековен викинг. Този продукт ще достигне до любопитните потребители благодарение на туристическия борд на град Йорк.

 

Според официалната информация туристическият борд на Йорк пуска в продажба афтършейва, за да припомни на местните жители и на гостите на града викингското минало на този край, тъй като град Йорк се смята за столица на викингската култура във Великобритания. Северните войни завладели града през 866-а година, и именно това е главната сюжетна линия на популярния сериал "Викинги".

 

Любопитна подробност е ароматът на самия афтършейв, тъй като той ще бъде меко казано странен. Създателите споделят, че при изработването му са се стремели максимално да пресъздадат автентичният и запомнящ се аромат на викингите. Явно стремежите им са дали резултат, защото от научна гледна точка, са пресъздали уханието максимално близко до реалното.

 

Новият продукт носи търговското название "Norse Power" и определено се отличава с необичайния си мачо аромат. Той нямал нищо общо с изтънчената и скъпа съвременната козметика, тъй като се връщал към уханията на викингските войни отпреди 13 века.

 

Едва ли някой ще се осъмни в това, след като разбере, че описват аромата на продукта, като странна смесица от кръв, пот и пушек от огън. В допълнение към уханието са прибавени и аромати от печено месо, напомнящо за викингските пирове, на медовина, която тези войни обожавали и на свеж бор.

 

Е, има ли желаещи да се възползват от новия мачовски аромат или ще заложите на разпространената козметика, която ви придава аромат, приятен за околните?

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Red.Corp
преди 9 години

На това му казвам интересен аромат, трябва да се опита.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия