Chrome помага да подобрите английския си

2014-05-22 13:01:00
Chrome помага да подобрите английския си
Снимка: googleek.info

Google е един от технологичните гиганти, които, когато чуем инстинктивно свърваме с интернет търсачката му. Безспорно тя е една от най-добрите и заслужено оформя образа на гиганта. Няма как обаче да не споменем, че технологичната компания непрестанно търси начини да разшири обсега си и да завземе нови пазарни ниши. Невероятни усилия се хвърлят върху тази задача и резултатът също е обещаващ.

 

 

Освен чиста печалба компанията сериозно държи и на името си, като целта им е то да се свързва с иновация и нещо интересно, което непременно искаме да опитаме. Иновативността на Google се доказва с факта, че притежават най-успешните и популярни интернет търсачка и мобилна операционна система, Google Glass очилата и невероятния им проект Tango.

 

След като си подсигуриха иновативността пред компанията оставаше само да намери начин да накара потребителите да свързват името и с нещо интересно и забавно. За да постигне тази си цел тя залага на множество експерименти с браузъра си Google Chrome.

 

Преди няколко месеца станахме свидели на първото онлайн интернет лего, което можеше да строим чрез Chrome, сега е време за поредното интересно предизвикателство от страна на браузъра.

 

Новият експеримент се нарича Spell Up и има за цел да ви помогне да подобрите английския си език, използвайки само вашия глас. Той представлява образователна игра, която има невероятно свеж дизайн и кара потребителите да развиват знанията си по английски език докато се забавляват.

 

Целта на играта е да изградите най-високата кула, а това може да стане като спелувате или изговаряте правилно определени английски думи. Всяка дума е своеобразна тухличка, благодарение, на която издигате вашата кула на знанията. Една-единствена грешка обаче е способна да разруши всичко.

 

Тъй като това е Google проект, Spell Up работи най-добре с Chrome браузъра на компютъра ви, на Android смартфона и таблета ви. За съжаление в Chrome версията за iOS ще трябва да пишете думите, вместо да ги изговаряте.

 

За да придобиете по-голяма представа за зарибяващата и образователна игра, може да гледате видеото по-долу, а ако сте нетърпеливи да опитате може да го направите, като натиснете тук.

 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

Аз свързвам Гугъл само със следене и събиране на информация за ползващите търсачката или останалите и продукти, толкова са напреднали, сякаш сме 2000 година, за да ги ползват още.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия