Как да бъдем ГОТЕНИ [момичета]

2014-05-11 11:12:00
Как да бъдем ГОТЕНИ [момичета]
Снимка: interestingthings.info

В последно време все повече се налага тенденцията да се появяват индивиди, които определят себе си със звучното и може би най-точното описание ГОТЕНИ. Сигурни сме, че познавате поне един готен човек, а силно се надяваме да не сте се присъединили към свитата им. За да ви предпазим максимално ще ви дадем основните постулати на това да бъдеш готЕн. Тъй като осъзнаваме, че те са различни за двата пола ще започни с основните правила за момичетата, а в друга публикация ще отделим и нужното на силния пол.

 

 

1.Прическата

 

Изключително е важно да имаш в чантата си голям арсенал от стилизиращи продукти за коса и поне 3 гребена и четки, за да може на всеки час да припкаш към тоалетната, за да оправиш или промениш прическата си. Избери по-голяма чанта, за да можеш да замъкнеш в училище и пресата си за коса! Оплаквай се, че връхчетата ти са нацъфтeли, че косата ти е суха и слаба, така хората ще знаят, че се занимаваш с косата си и ще привлечеш тяхното внимание. Не се притеснявай от рани и плешиви петна — винаги може да си купиш и готина перука, все пак ти ще си готЕна.

 

2. Грим

 

И ако си мислиш, че чантата е единствено за да побереш всичко необходимо за косата си, жестоко се лъжеш. Задължително трябва да побереш цялата тоалетка от вас, за да може в час да демонстрираш колко си готена и да се гримираш пред всички. Изключително важно е гримовете да бъдат в изкращи и несъчетаеми цветове, защото така ще покажем колко оригинална и стилна си, пък и цветното винаги прави впечатление, а нали знаеш, че няма лоша реклама.

 

3. Започни да пушиш на 12

 

Да, 12 години са точното време, когато трябва да запалиш първата цигара. Това е най-бързия начин да си спечелиш място в свитата на готЕните. Съчетавайки цигарите с високите токчета и оскъдното облекло ще бъдеш секси и момчетата няма да ти устоят. Всички, които ти правят забележка за външния и скандален вид, просто ти завиждат, че не са толкова готЕни. Помни, че ти си най-хубава и готЕна и не трябва да обръщаш внимание на завистливи подмятания като например това, че ти се вижда бельото.

 

4. Не учи

 

Не е готЕно да бъдеш умна. Само грозните са умни, а никога не си позволявай някой да те помисли за грозна. Единственото, което можеш да прочетеш, е модно списание, никога не отваряй книги, те не само, че не са готЕни, но и могат да те накарат да мислиш, а това ще значи, че си грозна.

 

Другата част от статията четете тук:

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Анонимен
преди 10 години

Също не забравяйте да използвате оскъдните си знания по математика за да начертаете веждите си под прав ъгъл :ДД

Анонимен
преди 10 години

О боже мой :Д :Д :Д

Kitty Bloom
преди 10 години

ии не забравяйте всеки ден да поствате "добро утро" и "лека нощ" във фб и качвайте поне по пет снимки на ден, възможно най-разсъблечени ;)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия