Джоди Фостър се ожени

2014-04-30 10:52:00
Джоди Фостър се ожени
Снимка: Reuters

Светът на звездите винаги е бил обект на интерес за мнозина от нас. Доказателство за това е, че безброй хора не скриват своето желание да получат любопитни подробности от най-личното и съкровеното в живота на всички онези техни любими известни личности. А такова въобще не липсва и всеки ден е изпълнен с множество различни обрати или пък логични последователности.

 

 

Още по-радостно е когато тези новини успяват да предадат някакъв урок на всички фенове, защото влиянието, което имат известните личности върху мнението на масата е изключително голямо. Ако това влияние се използва по подходящия начин, то може да доведе до промяната, от която обществото ни има нужда.

 

Именно такъв е примерът с Джоди Фостър, която зарадва мнозина с новината, че се е оженила. Да, правилно чухте, холивудската актриса, която познаваме от филми като "Шофьор на такси", "Алис не живее вече тук", "Бъгси Малоун", "Мълчанието на агнетата", "Сфера" и др. се ожени за приятелката си Александра Хедисън.

 

Феновете на звездата, едва ли са изненадани от тази новина, с оглед на факта, че още миналата година Фостър отхвърли всички съмнения относно сексуалната си ориентация по време на церемонията "Златен Глобус", когато разкри, че е хомосексуална.

 

Преди това имаше доста слухове, които подсказваха именно това, но въпреки всичко за мнозина беше огромна изненада, когато в нощта на раздаването на наградите "Златен глобус", тя заяви, че иска да направи признание и посочи, че близките й хора са разбрали, че е лесбийка "преди около 1000 години, в каменната ера" и това вече не е тайна за никого от познатите й.

 

Щастливката, която има намерението да прекара остатъка на живота си заедно със звездата е известната фотографка Хедисън. Връзката на двете дами е започнала от лятото на миналата година и въпреки краткото време е успяла да ги накара да се врекат във вечна вярност.

 

Всъщност Александра Хедисън е бившата половинка на друга известна американка — тв водещата и комедийна актриса Елън Дедженеръс, която води тазгодишната церемония по връчването на оскарите. С нея Хедисън има 3-годишна връзка — от 2001 г. до 2004 г., когато Дедженеръс започва връзката си с актрисата Порша де Роси.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия