Създадоха тоалетна чиния, която ще направи тоалетната хартия излишна

2014-03-05 15:17:00
Създадоха тоалетна чиния, която ще направи тоалетната хартия излишна
Снимка: Dreamstime

В последно време все повече технологии стават smart. На пазара човек вече може да намери smart четка за зъби, smart часовник, smart гривна и какво ли още не. Ето, че дори тоалетната чиния може да бъде „умна“.

 

 

През есента на пазара ще се появи тоалетна чиния за 10 000 долара, която ще бъде снабдена със сешоар и по този начин ще направи тоалетната хартия излишна, пише в. „Daily mail“.

 

Neorest 750 H има две дюзи, които впръскват вода под формата на спрей и реално служат като биде. Температурата на водата и нейното налягане се регулират с помощта на дистанционно. Освен почистване, тоалетната чиния предлага и масажи. Другият плюс на smart технологията е, че се вдига и спуска автоматично. Същото е и с водата – тя се пуска сама, след като човек приключи с употребата на тоалетната чиния.

 

Чинията наистина е умна и това й позволява да започни навиците за ходене по нужда и малко преди човек да я използва, пуска струя вода, за да избегне залепването на твърди отпадъци по повърхността й. Neorest се самопочиства и дезинфекцира с помощта на ултравиолетова светлина.

 

Тоалетната чиния може да се сгрява и да бъде настроена на масажен режим, който е изключително приятен.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ipman543
преди 10 години

Това е просто страхотно,поздравления на хората който са я измислили!По-принцип е препоръчително да използваш вода вместо тоалетна хартия,по ред причини.В коя държава е измислено новото изобретение ?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия