Виж новите смарт технологии, които ще бъдат пуснати скоро на пазара (+ видео)

2014-02-21 12:30:00
Виж новите смарт технологии, които ще бъдат пуснати скоро на пазара (+ видео)
Снимка: dailymail.co.uk

На пазара има голямо разнообразие от смарт продукти. И това е напълно нормално, като се има предвид времето, в което живеем и напредъкът на технологиите. Наскоро хърватски дизайнер създаде смарт вратовръзка, която променя цвета и шарките си с натискането на един бутон, пише в. „Daily mail“.

 

 

Продуктът се казва iTie е и включва гъвкав екран и специална апликация, която придава най-различни краски и мотиви на вратовръзката. По този начин собственикът й може да има различна вратовръзка във всеки един момент. Другото хубаво нещо е, че притежателят на iTie може да провежда телефонни разговори, да изпраща SMS-и и да ползва skype.

 

Другият смарт продукт, който в най-скоро време ще бъде пуснат на пазара, е четка за зъби, съобщи Reuters. Тя ще има bluetooth и ще поддържа безжична връзка със смартфона на собственика й. Смарт четката ще може да бъде индивидуално програмирана от стоматолог, за да може да се отделя повече внимание на застрашените зони на устната кухина.

 

Приложението към нея ще дава здравни насоки в реално време и ще показва кои са най-занемарените зони в устата на потребителя. Също така ще показва, ако натискът е прекалено силен и се създава дискомфорт.

 

Официалното представяне на четката ще бъде следващата седмица в Барселона, а на пазара ще бъде пусната през лятото на цена от 330 долара.

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Kukuto
преди 10 години

Абсурд е да си сложа подобна каишка! :D

kaRamella
преди 10 години

Представям си , как някой е на важен конгрес и говори пред 500 души публика и жена му пише по скайп " Скъпи купи яйца " и съобщението се появява на вратовръзката му. Перфектно.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия