Miley Cyrus с нов любим

2014-02-25 18:31:00
Miley Cyrus с нов любим
Снимка: Reuters

Майли Сайръс е една от онези звезди, които преминаха през огромна метаморфоза, която не всички от нас одобряват. Красивата девойка изключително рязко премина от принцесата на Дисни в провокативната и на моменти цинична звезда. Колкото и да не одобряваме начина й на представяне, трябва да признаем, че той проработи, защото младата изпълнителка стана изключително популярна, а парчетата и са едни от най-слушаните.

 

 

Но както винаги това си има цена. Провокативното държане и разюздания начин на живот според мнозина са главната причина звездата да прекъсне връзката си със своя бивш годеник Лиъм Хемсуърт, който трудно се примирява с купонджийския характер на младата звезда.

 

"Майли и Лиъм се разделиха. Тя обича разюзданите купони и много се развихря. Това стана проблем за него" – каза близък на двойката пред "Ню Йорк пост".

 

Раздялата определено е натъжила певицата, тъй като неин приятел заяви: "Майли е много огнен човек и те наистина се карат, но тя е луда по Лиъм. Тя не е готова да приеме, че връзката им е приключила завинаги."

 

Времето обаче си каза дума и ето, че след почти година Майли има нов любим, или поне така твърдят запознати в Холивуд. Според тях младата изпълнителка е хвърлила око на вокалиста на групата 30 Seconds to Mars – Джаред Лето. Той се изявява и като актьор, като дори има няколко номинации за Оскар, включително и за тазгодишните награди.

 

Неведнъж двамата са забелязани по различни събития и явно голямата възрастова граница не е пречка за тях. Напомняме, че Лето е на 42, а Майли на 21 години. Впечатление правят и множеството разлики между тях, но може би тук важи максимата, че противоположностите се привличат.

 

Друг аргумент, който изтъкват запознати и наскорошното изказване на Майли Сайръс, че не иска да се впуска в "нищо сериозно", което като че ли точно съвпада с поведението на Джаред, който е известен с това, че не си пада по дългосрочните връзки. Явно двамата са намерили точно това, което търсят.

 

Как ще се отрази евентуална връзка между изпълнителите и ще станем ли свидетели на евентуален дует между тях, предстой да разберем. А междувременно принцът от Марс ще зарадва всички български фенове на тазгодишния Sofia Rocks, където бандата му ще бъде един от хедлайнерите на вечерта.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
XxDreamerxX
преди 10 години

Така я харесвам повече...

Fisherman
преди 10 години

тая стана на *** заради едната слава


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия