Рапърът Играта е обявен за национално издирване от Интерпол

2014-02-21 14:46:00
Рапърът Играта е обявен за национално издирване от Интерпол
Снимка: Булфото

Българските рап изпълнители в последно време само се забъркват в скандали. След като няколко пъти Криско имаше проблеми с полицията, сега се оказа, че и рапърът Играта се забърка с тях, след като стана ясно, че е издирван от Интерпол.

 

Играта шофирал личния си автомобил, когато бил спрян за проверка. Когато тръгнал да прибира шофьорската си книжка от полицейската радиостанция се чуло „Код 1“. Тогава униформените го попитали дали някога е бил задържан и след това го откарали в полицейското управление.

 

Ивайло Иванов, известен повече като Играта, никога не е бил задържан. Преди година обаче на връщане от Кипър граничните полицаи го попитали дали някога е бил задържан в Германия. Тогава му казали, че има лице с данни като неговите.

 

През 2007 година изпълнителят бил в Германия при приятелката си. Униформените му обяснили, че там има криминално проявен сърбин, който се представял за него и при полицейски справки показвал документи с данните на рапъра.

 

На Играта му се наложило да дава обяснения, отпечатъци и да бъде сниман. Той се надява, че това ще помогне да бъде хванат сърбинът, защото в противен случай той няма как да бъде свален от национално издирване, а на него му се налага да пътува често заради участията си.

 

Въпреки тези проблеми, Играта продължава да прави нови парчета. Последната му песен е в дует със Светльо Христов и се казва „Не си единствена“.

 

Играта feat. Светльо Христов - Не си единствена:

 


Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
iwwocXr
преди 10 години

Подвеждащо заглавие.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия