Вижте едни от най-отблъскващите животински секс изпълнения

2014-02-17 12:59:00
Вижте едни от най-отблъскващите животински секс изпълнения
Снимка: Dreamstime

Сексът е удоволствие, а и начин за възпроизвеждане. Единствено хората и делфините обаче се отдават на интимни ласки с цел удоволствие. Останалите животни го правят, само за да продължат вида си. Оказва се, че сексът не при всички е чак толкова готин. Както има хора, които понякога не са доволни от случилото се под завивките, така има и животни, които никога не са доволно от сексуалните си контакти. Вижте при кои от тях сексът наистина е неприятен:

 

 

Мравоядите – сигурно ще се учудите, когато разберете, че мъжките мравояди имат пенис с четири глави. Когато те еякулират, само две от тях произвеждат сперма. По време на размножителния им период, който трае около 3 месеца тестисите им нарастват до 200 пъти. Женските мравояди са изключително прецизни, когато си избират партньор, защото са с него през целия сезон. Мъжките, които са останали без половинка, не се чувстват никак комфортно, защото имат чувство за тежест в топките, което е до болка познато и на мъжете.

 

Голите охлюви - охлювите се привличат чрез слузестите следи, които оставят. Когато се харесат, те си намират някакво клонче на най-близкото дърво и любовната игра започва. Охлювите се увиват един в друг, увисват от дървото по слузеста нишка, която са произвели, след това малките им бели полови органи се показват през главите им! и се увиват помежду си. След това започват взаимно да се оплождат. След като всичко приключи, единият охлюв изхвърля другия.

 

Дълбоководни риби – тези животни правят наистина ужасяващ секс. Когато мъжката и женската риба се срещнат, мъжката се забива в плътта й и започва да я опложда постоянно. Това се нарича „сексуален паразитизъм“. Женската риба примамва мъжкия чрез специална синя светлина и след известно време животните стават окончателно споени. Повечето от функциите на мъжката риба атрофират и тя съществува, само за да опложда женската. А известно време след това умира. Интересен е фактът, че само 1% от мъжките риби успяват да си намерят половинка, останалите 99% умират девствени. Което за тях може и да не е нещо лошо.

 

Червеногръбите паяци – мъжките паяци от този вид определено са доста учтиви. Те сами се предлагат на женските за храна. Женските паяци са около 10 пъти по-големи от мъжките и имат дълги шипове, на които нанизват своите половинки. Мъжките умират, но дават на женската достатъчно сперма, която да им стигне до края на живота им.

 

Макаците – те може да изглеждат супер миловидно, но всъщност не са никак добри животинки. Когато мъжкият и женският макак правят секс, всички наоколо са застрашени от мъжката доминация. Когато мъжкият макак тръгне да свършва, останалите мъжкари се събират в кръг около него и го атакуват. В половината от случаите, в които мъжките макаци са на косъм от оргазма, някой ги секва и те така и не успяват да еякулират, което определено си е болезнено.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 10 години

Благодаря за информацията и за супер привличащото заглавие. :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия