Ще депортират ли Джъстин Бийбър ?

2014-02-06 18:31:00
Ще депортират ли Джъстин Бийбър ?
Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър е една от звездите, които предизвикват изключително много и противоречиви отзиви от страна на феновете. Част от тях го боготворят и се прекланят пред безкрайния му талант, а останалата върло го оплюват и ненавиждат. Въпреки всичко обаче, факт е, че Джъстин успя да се пребори за своето място на световната сцена и бързо премина от YouTube звезда в изпълнител с фенове от целия свят. Доказателство за успешната му кариера са и двата автобиографични филма, които бяха направени за Бийбър.

 

 

Само преди няколко дни милиони слушатели по света бяха втрещени от новината, че Джъстин Бийбър се отказва от пеенето. Странно, но сякаш хората по света се разделиха почти по равно - едни почти стигнаха до депресия от радикалното решение на Бийбър, а други бяха на върха на щастието, невярвайки, че мечтата им се е сбъднала.

 

Това решение се оказа повратна точка в живота на звездата, защото след като беше взето, започна серията от негативни прояви на младия изпълнител. Започвайки с ареста, заради състезаване по улиците със скъпа спортна кола под влиянието на забранени субстанции и с изтекла книжка, преминавайки през втори арест за нападение на шофьор на лимузина, звездата ще се изправи пред следващата пречка в живота си, а именно заплахата от депортиране.

 

Както всички знаем, Джъстин Бийбър е канадец, което значи, че скоро може да се прибере вкъщи и да не стъпи на американска земя, тъй като група възмутени от действията му американци са направили петиция срещу изпълнителя. В нея те се обявяват срещу това Джъстин Бийбър да живее в САЩ, а 236 000 души са ги подкрепили.

 

"Според законодателната уредба в САЩ държавният глава е длъжен да вземе становище по петиция, подписана от повече от 100 000 души" — заяви говорителят на Белия дом Джей Карни, който призна още, че президентът Барак Обама ще разгледа случая.

 

Какво ще се случи и ще бъде ли Джъстин Бийбър позорно депортиран, предстои да разберем.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Tsukuda_Hiroshi
преди 10 години

"Джъстин Бийбър е една от звезди, които..." До тук с четенето на статията...! Като превеждате през Google, поне съгласувайте!!

~LadyCrawley~
преди 10 години

А дано...ама надали :/

dimitar.,
преди 10 години

редакторът не знае къде да слага Й и е написал десетина статии за бийбър през последната седмица, кво да говорим


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия