Какво ни очаква през годината на Дървения кон?

2014-01-29 17:00:00
Какво ни очаква през годината на Дървения кон?
Снимка: Dreamstime

Както сигурно знаете на 31-ви януари 2014 година настъпва годината на Дървения кон. Какво ни очаква през следващите 365 дни?

 

След 2013-а, когато е годината на Змията, идва ред на 2014 и годината на Дървения кон. Според специалистите предстоящата година е лесно запалима и определено ще бъде взривоопасна. Те правят своите предсказания на базата на многовековни вярвания. Според тях събитията се диктуват от петте елемента, които съставляват Вселената – метал, дърво, вода, огън и земя.

 

 

Според предсказанията тлеещите конфликти могат да прераснат в истински войни, най-вече през февруари, май и август. Предишната година на дървения кон бе през 1954-а. Тогава са се правили американски и съветски ядрени опити, провела се е битката при Диенбиенфу, след която Франция се раздели с колониалните си владения в Индокитай.

 

Относно финансите, през 2014-а се очаква подобрение в икономиката на САЩ и Европа, но за държавите от Азия ще настъпят трудни времена.

 

Годината на Дървения кон определено е взривоопасна и в това ще се убедим, след като станем свидетели на редица природни бедствия – вулканични изригвания и земетресения. Елементът вода ще бъде раздразнен от излишествата на огъня и това ще доведе до въпросните катаклизми. Най-застрашени от природни бедствия са Китай, Япония и Индонезия.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
PLEYGIRL
преди 10 години

петте елемента?? какви ти специалисти .. пълни глупости .. елементите за четири и са : земя,огън,вода и въздух ... доста грешки се правят в тези статии ...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия