Най-добрите реклами за 2013 година

2014-01-18 11:00:00
Най-добрите реклами за 2013 година
Снимка: sxc.hu

Първият месец от новата година винаги е времето за равносметка. Тъй като все още той не е приключил бързаме да се впишем в графа януари поредната класация, която се надяваме да привлече вниманието ви. Става дума за един по-различен вид изкуство, а именно това на рекламите. Всеки един от нас е гледал онези яки реклами, които остават в съзнанието ни и са пример за това как 1 минутно видео може да окаже невероятно въздействие. Ако и вие като нас сте фенове на рекламите, то тази класация е точно за вас.

 

 

GoldieBlox: “Girls”

 

Тази реклама ни зарадва супер много. Използваща широко разпространеното мнение за клишето, момичетата да бъдат принцеси, тя изкоренява всякаква дискриминация и предлага алтернативата в света на женските забавления. Много свежа и творческа, тя моментално ще накара всеки да си купи от играчките на GoldieBlox.

 

 

Dove: “Real Beauty”

 

Dove стреляха право в целта с тази реклама. Те използваха емоциите и себеоценката, за да покажат истинската красота. Докосвайки се до нещо интимно като личностната представа за самия себе си, няма как да не успееш да докоснеш и потребителите. Тази реклама е поредното доказателство, че рекламите са изкуство, което ни докосва дълбоко.

 

 

Oreo "Choose Your Side"

 

Бисквитките "Орео" са любимо лакомство за мнозина. Всеки един от нас е гледал онази очарователна реклама гласяща "Отлепяш и облизваш", е Орео прогресират и в следващата си реклама разкриват една тиха война, която впечатлява със своята комичност. Вижте сами: 

 

 

Volvo Trucks: The Epic Split

 

Зa финал оставихме най-епичната реклама, която няма как да не ви впечатли. След края и ще се хихикате тайно и ще се чудите кой гений се досети да съчетае тази две привидно несъчетаеми занимания. Но няма да ви издаваме нищо повече, насладете на една от най-добрите реклами за 2013:

 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Nyan girl
преди 10 години

Най-добрата беше тази с цифровизацията...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия